Вижте новия клип на INSIDIOUS DISEASE "Boundless"

2 сеп 2010, 19:20 ч. 153 / 2 6
пред./следв.
По-долу може да гледате "Boundless" - новия видеоклип на INSIDIOUS DISEASE - групата, в която участват членове на DIMMU BORGIR, NAPALM DEATH, OLD MAN'S CHILD и MORGOTH. Песента е от дебютния албум на проекта "Shadowcast", излязъл през юли тази година (ревю).

още за:

Insidious Disease


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


GreatKhan 3.09.2010 21:42:56 отговори + 0 0
Звука на клипа е ужасен...Язък за парчето,де се вика.Инъче албума в жесток! Клипа-бива,ама много Американски Психар... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боян Магесник 3.09.2010 09:41:03 отговори + 0 0
Да бе, и остави първото момиче в багажника където са му сечивата - ами ако се събуди и вземе някой нож и после го нападне като отвори багажника? Пълен аматьор... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 2.09.2010 21:21:31 отговори + 0 0
Поради няколко факта - накрая пише the end?; той влиза е къщата си заедно с този който снима (вокала на групата и на Моргот)и като цяло чуството е такова...пък мога и да греша Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wasted 2.09.2010 20:36:42 отговори + 0 0
Защо да е отворен края, според мен не е отворен.Човека си обива хората и тва, ти кво искаш онез п*тки да скъсат веригите да му намерят къщата и да има хепи енд ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 2.09.2010 19:50:16 отговори + 0 0
Гледах го вчера вечерта, направо кърти, ама и края е отворен. Ей това се казва дет метъл клип, хем кръвчица, хем няма разни черва и подобни работи, само пълни психопати. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 2.09.2010 19:30:48 отговори + 0 0
Зловещо и брутално!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".