Вижте новия клип на KINGDOM OF SORROW

9 апр 2008, 17:56 ч. 148 / 5 4
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на KINGDOM OF SORROW към песента "Lead Into Demise". Това е първо видео от самоозаглавения дебютен албум на проекта, а режисьор е Kevin Custer. В KINGDOM OF SORROW участват Kirk Windstein (DOWN, CROWBAR) – вокали, китари, Jamey Jasta (HATEBREED, ICEPICK) - вокали, Steve Gibb (CROWBAR, екс-BLACK LABEL SOCIETY) - китара, Derek Kerswill (SEEMLESS, UNEARTH) - ударни и Matthew Brunson - бас.

   В други новини, разпространената тази сутрин информация, че DOWN ще подгряват METALLICA на концерта им в София на 25 юли не е окончателно потвърдена от българския промоутър "Balkan Entertainment Company", според радио "Z-Rock".



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Satyr 9.04.2008 21:57:43 отговори + 0 0
Да, най-често клиповете от MTV са ограничени и не могат да се гледат извън САЩ. Но този го проверявам от две места (в България ;-) и се зарежда нормално... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

LinkRage 9.04.2008 21:18:02 отговори + 0 0
!!!!MTV2!!!!
(puke)
Друго не мога да кажа...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.04.2008 19:46:16 отговори + 0 0
не си сам
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пак съм аз 9.04.2008 19:35:03 отговори + 0 0
не мога да гледам клипа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".