Вижте новия видеоклип на ANGERCURE "Heart Lycanthropy"

6 мар 2014, 10:57 ч. 679 / 5 6
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на ANGERCURE "Heart Lycanthropy". Песента е от издадения на 3 февруари албум на групата "Through Soreful Harmony Demanded", режисьор е Боян Карамфилов.

 

angercure

още за:

Angercure


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Виталис 7.03.2014 15:15:09 отговори + 0 0
Хъйй, мъжка работа, само така. Един вие, друг грухти, друг хленчи, тоя тук русият пее по мъжки............ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hater 6.03.2014 20:22:48 отговори + 0 0
То и тарифата му е доста пред тази на Боян... Така, че - колкото си платиш, такъв е резултата... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

как кой ;) 6.03.2014 19:59:12 отговори + 0 0
supers4upen Не знам кой стои зад тази "марка", но клиповете са на светлинни години пред тези на Боян... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Слънчо Боянфилов 6.03.2014 15:14:06 отговори + 0 0
Ми кой да ги прави бе, Карък? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Карък Боянфобов 6.03.2014 13:32:35 отговори + 0 0
Точка първа от конституцията на България трябва (Належащо е!) да гласи: Не се позволява на Боян Карамфилов да прави повече клипове. По никакъв повод. Пациентите, които се опитват да му възлагат клипове, да се настаняват спешно в психодиспансер! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Мистър Моторхед 6.03.2014 11:29:06 отговори + 0 0
Гледам този клип, чета новия "Про-Рок" и оставам в недоумение. Пичове, какво липсва на тази група, за да я оцените с поне 8? Нямат мощ ли, нямат мелодии ли, нямат текстове, присъствие? За какъв потенциал за чужбина пишете като им давате средняшкото 7? Противоречите ли си или останалите с 8 и 9 са за хедлайнери на Вакен направо? Или просто пичът, който е писал по албума, не слуша такава музика. Или не са му персонално познати момчетата? Много или-та станаха, но се ядосах. Аз също не ги познавам, не знам защо нямат живи участия, какъв им е проблема, но тази група за мен почва да става култова. Ако е вярно това, което подозирам, че са добри познати с WARTIME, то с удоволствие ще отида на техен съвместен концерт, стига да го направят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".