Вижте новия видеоклип на COLDPLAY с участието на Beyonce

1 фев 2016, 17:03 ч. 1019 / 7 4
пред./следв.

   COLDPLAY пуснаха новия си сингъл "Hymn for the Weekend", както и официалния видеоклип към него. Може да го гледате онлайн по-долу. В него, както и в песента, участие взима Beyonce. Режисор е Ben Mor. Парчето е част от актуалния албум на групата "A Head Full of Dreams".

 

 

още за:

ColdplayBeyonce


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-терлик 1.02.2016 22:07:24 отговори + 2 0
Колкото и да харесвам групата, давам палец надолу. Не понасям Бийонсе и колежките й от магистралата! Това за мен е американска чалга. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Право думаш 5.02.2016 13:12:14 + 0 0
Преди да се изпедерастят и да се полакомят за пари бяха страхотна група. Първите 2-3 албума са невероятно добри, ама след това са пълна помия... Риана, Бионсе.. аре не ги споменавайте в тоя сайт баси... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

haho 1.02.2016 21:00:15 отговори + 1 0
Много я харесвам тази група. Това,че са от поп средите не значи, че човек от "нашите", който ги харесва се е размекнал Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 1.02.2016 19:51:47 отговори + 5 1
Боза! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".