Вижте новия видеоклип на DER HUNDS "Gone"

28 фев 2022, 07:27 ч. 705 / 5 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Пастелна меланхолия и първи концерт от две години в завръщането на Der Hunds „Gone“

Столичните алтернативни герои загърбват гнева от последния си албум и пускат чисто нов сингъл и видео

Der Hunds се завръщат ударно и устремено с чисто нов сингъл, блестящо видео, първи концерт от две години насам и заслужено място в разрастващото се семейство на Projector Plus.

Алтернативният столичен квартет споделя първа нова песен след трудно издадения през карантинната 2020 албум „Apocalyptoholics“, който групата не успя да промотира достатъчно на живо. „Gone” идва стремително с концерт на 26 февруари и е емоционална композиция с многопластови китарни фигури, чийто текст носи тъга от раздялата с любим човек.

Настроението на песента е в ярък контраст с гневните парчета от албума, издаден преди малко повече от година. Всички те ще звучат на живо в любимия столичен бар „Тънка Червена Линия“ в събота, 26 февруари. Бандата, натрупала безупречна репутация за лайв изпълненията си, не се качвала на сцена от две години и няма търпение да излезе пред публика, а тя ще стане свидетел и на премиерното излъчване на видеоклипа към “Gone”.

Меланхолията на песента е уловена умело от окото на режисьора на видеото – Боян Карамфилов, който успява да подчертае настроението не само с атрактивните кадри, заснети в празна читалищна зала, но и с майсторска работа с цветовете. Групата се доверява за трети път на Боян Карамфилов, който е снимал дебютния ѝ клип – „Mr. Blister“, както и „Fire” от „Apocalyptoholics“, а той споделя: „За мен е чест да работя с една от най-магичните български групи!

 

 

der hunds

още за:

Der Hunds


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


CoreyT 28.02.2022 10:41:31 отговори + 4 0
Абсолютно подкрепям! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dc cooper 28.02.2022 07:50:19 отговори + 4 0
Косатката е велик !!! Подкрепете БГ групите !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".