Вижте новия видеоклип на DIMMU BORGIR "Gateways"

6 сеп 2010, 18:07 ч. 312 / 8 63
пред./следв.
Малко след IMMORTAL (виж) с нов видеоклип се представят и Кралете на норвежкия симфоничен блек метъл DIMMU BORGIR. Той е към песента от "Gateways" - първи сингъл от излизащия на 27 септември нов студиен албум "Abrahadabra".

още за:

Dimmu Borgir


Коментари   (63)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


xaoc 17.09.2010 18:37:41 отговори + 0 0
Има още, народе. Хейтърите да се задавят дано
http://soundcloud.com/nuclearblastrecords/dimmu-borgir-born-treacherous
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.09.2010 06:04:41 отговори + 0 0
Анонимен - 2010-09-06 23:56:49
Страхотен монтаж!!!
+1

Клипа е ЖЕСТОК! Може да ме поправят истинските блекъри, ама няма много не-черни блек метъл клипове (изключваме онези със снега), което превръща този тук в своего рода бисер. Някой долу вече спомена, че дори е по-зловещ така. Паралелите с оная, другата група, наистина дразнят, но няма пълно щастие

Парчето кефи, а използването на не-оперни женски вокали според мен е черешката на тортата.

Чакаме албума
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

opeth 9.09.2010 20:28:58 отговори + 0 0
AAAAAAAA!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.09.2010 17:22:05 отговори + 0 0
Ама, защо винаги говорите за рамки? Рамкират само ограничените хора. Да кажем, че Боргир са "Екстремен метъл". Това задоволява ли ви? Защото си е правилно казано. Мислех си, че "екстремните" фенове са интелигентни хора... Боргир са емблема за Норвегия. А кажете ми сега, коя от любимите ви трю банди е идвала да свири в България? Като изключим Мардук и Мейхем, те малко или много са "комерсиални", Мардук са шведи, а Мейхем имат кървава история, която провокира интерес. Дали Горгорот или Emperor ( да, да знам, че се разпадна) или... Варг Викернес (това ще е много хубаво, ако се случи) са идвали някога в България? P.S: Не оставайте с впечатлението, че не слушам горепосочените банди, дори много ги харесвам, абе всъщност много си ги уважавам. Много се смях на коментарите, които плъзнаха по времето на концерта ба Боргир в България: "Ама защо Диму Боргир са на фестивала Trash Till Death, та те не са траш". Хе-хе, да правилно, не са траш, но първообраза им има допирни точки с траша, както и с дет-а. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фантонимен 9.09.2010 17:00:36 отговори + 0 0
Хей, пичове блекаджии, май единствената поза, за която говирите все е вашата поза, позата на предубеденият мрънкател. "Защо Шаграт да е с нови доспехи? Защо са бели, нали свирят блек? Боргир са комерсиални, аз няма да бъда комерсиален, ами ще слушам раздрания лай на дъртите псета от плесенясалите мази." Първо, новите премени са много артистични и отнасят образа на Шаграт към ония пичове дето по игрите им викат Cultist. Не ви ли напомня това на някакъв зъл вещер, излязъл от скромната килийка, наричана алхимическа лаборатория!? Второ, бялото е новото черно, а и най- лесно "се цапа", т.е едната крайност на човешката природа, която лесно се поддава на другата крайност... Разбирате ме! Трето, комерсът, както смятате вие е недостатък, въобще порок. Но семантически, думата "комерсиален" може да се впрегне, като синоним на "успешен"! Е, такива са Диму Боргир, УСПЕШНИ! Желая ви много здраве и яки тъпанчета, бъдете щастливи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 9.09.2010 15:59:04 отговори + 0 0
Trve kvlt блекарите да се запалят от яд, ше е много забава. Иначе епична посока, браво на момчетата, макар и да прекаляват с позьорщината. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.09.2010 11:42:54 отговори + 0 0
Всеки идиот се хваща за това кой е трю и кой не! Аве пичове измислете нещо умно.Стига сте повтаряли едно и също нещо. И тука никой не говори за ъндърграунд групи,които се гледат от 10 човека! Говори се за групи,които са станали известни ии без да се комерсиализират и да си променят визия и стил!Норвегия вече запада като блек метъл сила,останали са 5-6 стойностни групи,които стават за слушане докато в Швеция например няма тъпа група.
И точно тия,които слушат Боргир след всичките лайна ,които направи групата ще са позьори за блек метъл обществото каквото и да говорим! Тези,които обиждат трю-та са още по големи позьори ии нека си слушат Данчо Филтъра,Шафрат иии Алекси!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kraken 9.09.2010 00:03:00 отговори + 0 0
абе всичките сте едни трю-та, много разбирате, на всякъде се слагате! Не разбирате ли, че иновацията е естествен ход не само при Боргир, но и при други групи. Ъндърграунда е добър в рамките на мрачно непроветриво помещение със смрад на пикня, а качеството му се определя по това дали след 10-минутната дъндания те боли глава, било то от хедбенг или от монотомията, на един повтарящ се риф! Хора, отворете си очите за Еволюцията, за естествения ход на нещата, ъндърграунда в момента бере срама на прежното си величие! Боргир с много мелодия и апокалиптична атмосфера се завръщат, отново, на трона на модерната екстремна музика! Дори да не ви се иска, и в умален състав, Боргир постигат невероятна свирня! Хубаво е запаленият фен да чуе нещо свежо и съвременно в рамките на един музикален стил, ако на вас не ви харесва Новото лице на Боргир, това си е ваш проблем. Явно занапред музикалните Ви вкусови рецептори ще се притъпяват, без дори да са близнали от вкуса на Новата Блек Ера. Защото Боргир поставиха началото и още през 2001 година! Харесва ли ви или не, това си е ваш проблем. Диму ще жънат успехи именно чрез иновацията и свежите идеи. Малко ми липсват Вортекс и Мустис, но пък всяко нещо с чара си. Но нека първо чуем албума. А за това кой се бил комерсиализирал и кой не... не бъдете консервативни, а приемете факта, че гласът Боргиров е глас Божи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванката 8.09.2010 22:24:29 отговори + 0 0
Шаграт става банален с тия костюми и екстри .. просто трябва да имат гримец и да пеят без тия женски вокали .. :X Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.09.2010 18:20:50 отговори + 0 0
ами, той Шаграт каза във видео интервю, че не е фен на Корн, и че правят това турне с тях само защото им е удобно по тоя начин да рекламират новия си албум, тоест за пари.

айде у лево тия, дето говорите за тру блек метъл и така нататък. боргир са далеч от тру блек метъла, а вие сте позьори. до един.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Lawless 8.09.2010 17:21:36 отговори + 0 0
Пичове, що не слушате метъл, а се тровите с тая помия? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Шафрат 8.09.2010 17:09:29 отговори + 0 0
Аман от глупави "професори", които така си мислят че са много по умни от другите ама същност са едни боклуци! Оня бил трю , другия бил не знам си какъв.Големите фенове на боргир просто не могат да преодолеят мъката,че групата отива все по навътре в лайната! Всеки нормален забелязва че клипа не става, а за песента е добра като изключим детските коплетчета на русото дете облечено в черно! След време може би децата ще ги приспиват с тази песен, а и не знам може и с целия албум! Така че феновете на симфоничния блек метъл да не говорят за работи,които изобщо нямат място тук! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.09.2010 16:06:51 отговори + 0 0
ГРАНДИОЗНО!!! Това са DIMMU BORGIR!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.09.2010 13:04:49 отговори + 0 0
Мда Galder е пич ;-))) И на мен започна да ми харесва песента... Солото е много добро...Ако я пуснат във вариант без кресливата лелка ще е супер даже...
Вярно доста лъха на Death Cult Armagedon, не че това е лошо... Нямам търпение да чуя целия албум...
Колкото до клипа... Странен е, има някаква идея, може би с още едно две гледания и бърз поглед на текста ще ми се доизясни...Като цяло не е лош, ама можеха и доста по-добър да го направят, в смисъл това определено не им е максимума, имайки в предвид другите им клипове, които много ми харесват... И костюмите им са ми малко претруфени и вярно напомнят на кукери :Р
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal-core 8.09.2010 12:54:20 отговори + 0 0
"Анонимен - 2010-09-07 18:23:04
"metal-core - 2010-09-07 17:54:32
Как говорите за турнето с Корн,все едно това турне ще мине през БГ.Нито заедно,нито поотделно ще видим някоя от двете групи в БГ.Тука в БГ само пАЛар и толкова "

По отделно сме ги виждали и двете. Но ти може би не знаеш :-D "

Знам знам,бях на Корн,не се притеснявай,не слушам такава музика от вчера,ако така си мислиш.Имах в предвид,че няма пак,да поясна за такива като теб.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


kraken 8.09.2010 10:03:49 отговори + 0 0
свиквайте с това, Borgir отварят нова страница от историята си! Албума ще бъде епичен. Винаги е така, когато се намесва филхармония. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

christslayer 7.09.2010 22:17:32 отговори + 0 0
лично песента и клипа ми харесват... съгласен съм изцяло със zyklon относно липсата на дебеличкия чичо Вортекс и неговия меко казано епичен глас... надолу имаше един пич дето разправя че звучал фалшиво, аз мога ти кажа,че звучи много по-чисто от някои оперни певци а жената наистина не пасва на стария им стил, но все пак Боргир вече са нова група и не ми пречи да я слушам малко се подразних, че Шаграт не квичи както преди и да май-наистина на моменти се мъчи да пее Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

zyklon 7.09.2010 19:19:27 отговори + 0 0
Почвам с това че съм им фен от дете,продължавам с това че винаги съм ги приемал когато еволюират *да така ще нарека при тях дадена промяна*,но тук след видяното и чутото гредата в съзнанието ми е факт!...няма го Вортекс...уви - личи си.Заменя го мацка,сигурно само за това парче,защото нека не се лъжем "титаничния" им сингъл трябва да е "ТИТАНИЧЕН".Винаги съм разграничвал Кредъл от Диму в полза на Диму относно по какъв начин правят музиката си продаваема,но уви след този "титаничен" сингъл си мисля че ясната бариера в акъла ми м/у тези две банди изтънява...Шаграт си омекотява "пеенето",дори ми се стори че се опитва да ПЕЕ *хаха*..а тази мацка...това ме кефеше в тях,че никога нямаха женски вокали...сега обаче те са просто по-агресивния вариянт на Камелот в европейския метъл *няма лошо*!Едно е сигурно - както винаги ще загубят ,но и ще спечелят много нови фенове,да чуем албума и да му мислим ;d Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sorgenskammer 7.09.2010 19:07:18 отговори + 0 0
на първо слушане - много слабо! дано останалата част от албума да не е така! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.09.2010 18:23:04 отговори + 0 0
"metal-core - 2010-09-07 17:54:32
Как говорите за турнето с Корн,все едно това турне ще мине през БГ.Нито заедно,нито поотделно ще видим някоя от двете групи в БГ.Тука в БГ само пАЛар и толкова "

По отделно сме ги виждали и двете. Но ти може би не знаеш :-D
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


кокаляк 7.09.2010 18:06:20 отговори + 0 0
песентa мяза на малко по-екстремен Kovenant, не ми хареса изобщо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal-core 7.09.2010 17:54:32 отговори + 0 0
Как говорите за турнето с Корн,все едно това турне ще мине през БГ.Нито заедно,нито поотделно ще видим някоя от двете групи в БГ.Тука в БГ само пАЛар и толкова Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

LOL 7.09.2010 17:14:45 отговори + 0 0
Това е най-смешния клип от години насам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vasil_devil 7.09.2010 15:54:45 отговори + 0 0
Клипа е жесток, песента също, а по-зъл и по-пасващ вокал на тази музика не съм чувал, а не може и да искаме! Вортекс на мене лично със свойте увивания на моменти ми звучеше много фалшиво и зле поставено в пените им(мое мнение). Dimmu нямат албум, който да не е на ниво, както всеки път, така и този- албумът ще е на различно ниво от стария, със сигурност по-епичен и новаторски! Няма стари времена, живеем днес и в бъдещето, а музиката на запад го прави това от много време... А ние тук сме си в старите времена с мисленето, с изкуството и със света през прозореца ни, за съжаление също... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боян Магесник 7.09.2010 15:51:45 отговори + 0 0
Слабо. Нека все пак да чуем албума... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


дъртия 7.09.2010 15:27:26 отговори + 0 0
пропуснах едно А: "... а си мислех, че не може да станат по-епични"
и още нещо: само как елегантно запушиха "дупката" с вокалите на Вортекс, а? а си мислехме, че нема как да стане.
оределено промяната е доста по-сериозна, отколкото аз лично очаквах. и според мен е за добро. е, дано целия албум е на ниво, все пак не сме гочули все още
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дъртия 7.09.2010 15:23:45 отговори + 0 0
да, някой долу го каза много готино: злото еволюира! по-епични от всякога, си мислех, че не може да станат по-епични!
а за ебавки от типа "щом продава - не става" вече верно съм дърт...и това некой го каза долу много точно: ако некой ви разправя, че иска да го ритат в гз по дупките вместо да взима пари - пазете си гз от него

въпросът е прост: тая песен става ли, кефи ли?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

old times 7.09.2010 15:01:53 отговори + 0 0
Тези и за турне на Пайнер не стават вече; пълни палячовци! Щото и те като родните чалга мега-хипер-ултра звезди наблягат на идиотската си визия повече, отколкото на изкуството. Смешници! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.09.2010 14:57:37 отговори + 0 0
Анонимен - 2010-09-07 00:25:59
тва е сигурно най готината блек метъл песен последните 5 години.

Въх, стреснах се в началото на клипа и не го изгледах целия. Сега да не ми кажете "айде у лево" - имах голямо желание да чуя най-голямото постижение на блек метъла за последните години, обаче чичото с рогата гледа много лошо и ме отказа.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хгладх 7.09.2010 13:55:57 отговори + 0 0
По-епични от всякога... Чакаме новия диск! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


distortion 7.09.2010 13:42:57 отговори + 0 0
бива, напомня малко на едно клипче на Celtic Frost, където също имаше много бяло, но затова пък атмосферата беше още по-мрачна. вещицата ме кефи, но ми се ще да бяха пипнали малко повече детайлите в маските - Shagrath като мърда и маската се мандахерца.

но във всеки случай по-добре от онази група, за която всички се сетиха
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vasil_devil 7.09.2010 13:39:58 отговори + 0 0
p.s. И с Корн имат само 9 шоута от това няма нищо да им стане, иначе турнето им е със Sahg и Enslaved nice, a? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vasil_devil 7.09.2010 13:18:39 отговори + 0 0
Тази група е уникална, с всеки един свой албум надраства себе си и създава подстилове, като предоставя нещо ново. Във всеки един фен се е харесала просто определена част от творчеството им, и затова заклеймява новаторството им. В metal-world.info има добро интервю с Shagrath, в което разкрива концепцията за албума и посоката за Dimmu от тук насетне. Песента е супер, вещицата дразни в началото и се вписва уникално в края, това е просто ролята й. Групата еволюира, както и всичко около нас, въпроса да хванеш влака първи, както направиха те и да очертаеш нови хоризонти пред музиката си! Не след дълго време ще има много групи от бившият им стил, които ще ги копират, дори злото се развива, хора, за да стане по-могъщо от преди Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

christslayer 7.09.2010 13:04:01 отговори + 0 0
аз не съм съгласен на турне баш с Корн защото не ми харесват но тоя пич надолу дето бръщолеви trve блйек работи може да се застреля някъде защото не може всите блек групи да са като mayhem... пълни поузъри има тука дето не знаят къде се намират и защо слушат тази музика ама не той е trvе блйекър щото е ъндърграунд.... бегай се скрий в някоя гора душко и недей да говориш глупости повече Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

christslayer 7.09.2010 12:58:44 отговори + 0 0
един верен коментар прочетох да Боргир вече са индустрия, съмнявам се, че им пука дали им харесват клипа те си гълтат парици и тва е... относно облеклото малко е фрапиращо, но ще се свикне... все пак аз съм от старите им фенове и при предните промени реагирах по същия начин, но да това е индустрията... песента е добра още от преди го казах... липсва Вортекс в цялата работа, липсва и Мустис в цялата работа... но хора идват и си отиват тъй че не можем да виним никого за напускането им, но наистина липсата се усеща Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 7.09.2010 12:49:22 отговори + 0 0
Ха Ха с тия електроники звучи като някое поп парче Че и женските вокали помагат за това усещане. Въобще, развеселих се. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darky 7.09.2010 12:45:59 отговори + 0 0
до последно ми бе интересно какво ще се случи в клипа..
як е ..до някъде, но .. просто не са диму, които знам :?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.09.2010 10:29:49 отговори + 0 0
твърде много бяло
за блек метъл

песента е супер но мацката ми идва вповече и питам има ли как да я изрежа от песента
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bRUTUSA 7.09.2010 08:49:39 отговори + 0 0
На ****** дето се оплаква от турнето с Корн - естествено,че с различен стил група!Нали трее се саберат мах хора,бе!Тее дет го организирват нали треее са илядо процента сигурни,че ша имат лапачка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pusciferian 7.09.2010 07:14:17 отговори + 0 0
Бобз - 2010-09-07 00:40:25

Жалко само, че Корн вече хич не стават за слушане...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Бобз 7.09.2010 00:40:25 отговори + 0 0
Danny Carey, съвсем си прав, брат! А за турнето с Корн, само мога да кажа, че ще отида да ги гледам и без Корн, но с тях, лично за мен, удоволствието ще е съвсем пълно, `щото ме кефят и двете групи. Пуристите - у лево. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.09.2010 00:25:59 отговори + 0 0
тва е сигурно най готината блек метъл песен последните 5 години. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 7.09.2010 00:01:04 отговори + 0 0
Ей това отдолу ми е любимото: някой да се изцепи, че изпълнител се е комерсиализирал.
Това е мечтата на всяка група, човече. Всеки иска да е по големите сцени и да има.
Ако някой твърди, че иска да е в ъндърграунда, да свири пред 50 човека в някоя дупка и накрая, вместо да му дадат някакви кинти, му бият един шут в задника, е чиста проба позьор в 99.999 % от случаите.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.09.2010 23:56:49 отговори + 0 0
Страхотен монтаж!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.09.2010 23:22:33 отговори + 0 0
До няколко години Dimmu Borgir няма да съществуват като група!!! Ще се одавят от пари и от комерсиализма си който ги изяжда от вътре с всеки изданен албум,с всеки концерт! Уверете се с турнето което правят с Корн! Така ли трябва да прави една истинска блек метъл банда? Да прави турнета с групи,които нямат нищо общо със стила нито с визията нито с нищо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Danny Carey 6.09.2010 22:59:57 отговори + 0 0
Камък ми падна от сърцето.
Песента е титанична, изпълват ме големи надежди за новият албум.
А това, че разни псевдоразбирачи си умират да дават тъпи мнения, айде у лево и да си слушат групите, дето записват в мазето на баба си.
На един му звучали като Бон Джоуви, на друг му приличали на Елвис ... Пичове, съвсем сте изтрещели.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gad 6.09.2010 22:56:39 отговори + 0 0
Първата част на женските вокали + визията на мацката ми идват в повече. Иначе бива, но могат много по-добре. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pusciferian 6.09.2010 22:10:16 отговори + 0 0
IQ - 2010-09-06 21:59:46

Не мога да не отбележа обаче, че повечето сме на едно мнение клипа е леко... а песента е хубава
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

IQ 6.09.2010 21:59:46 отговори + 0 0
Ние коментираме и се надпреварваме кой, колко по-компетентен коментар ще напише, а хората си прибират кинтите. Все пак Димо се превърнаха в индустрия. И да ги плюете и да ги хвалите все едно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

away 6.09.2010 21:53:09 отговори + 0 0
съгласна с "цирковото изкуство", но по-скоро напомня на GWAR и Lordi, отколкото на Arcturus.
изглежда Snowy за един ден в групата е успял да се снима в клипа. другите попълнения известно ли е кои са?
вокалистката звучи като блек версия на Bonnie Tyler с този хриплив глас.
а на израженията на Galder трудно може да се даде... коментар...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


iivanov92 6.09.2010 21:05:29 отговори + 0 0
Хахаха, голям клип! Блек метъла се превърна в цирк.. Шаграт като някъв коч с яке стил Елвис, ваната "ми навява асоциации с една друга група" както каза borknagar, а да не коментирам оная дето мяза на Лейди Гага.. Като цяло клипа прилича на празника с кукерите дето гонят злите духове Нищо лично! Песента не е за изхвърляне Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

September 6.09.2010 20:42:21 отговори + 0 0
Galder е пич! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фен 6.09.2010 20:33:24 отговори + 0 0
Слабо ! Къде отидоха идеите като "Tormentor Of Christian Souls" и "Kings of the Carnival Creation".Взеха да ми звучат като Бон Джоуви.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Evil14 6.09.2010 20:32:50 отговори + 0 0
Клипа е жесток както и песента.
ПС:тая в ваната кърти лошо
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.09.2010 19:37:21 отговори + 0 0
конан варварина Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Мирослава 6.09.2010 19:26:51 отговори + 0 0
Шокиращо! Тая песен ми харесва ! Първата ми песен на DB! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 6.09.2010 19:24:07 отговори + 0 0
Но не космато колкото него макае че само това оставаше Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 6.09.2010 19:16:36 отговори + 0 0
Хахахахаха, песента е яка, ама забелязвате ли, че Вещицата звучи като новия вокал на Accept Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе! 6.09.2010 19:02:51 отговори + 0 0
Ммм...на прима виста: продукцията е малко недодялана, нещо куца в сценария. Костюма на "вещицата" не се вписва. Абе...аз не бих го направил така.
Относно парчето: Не мога да се отърва от усещането за бледо подобие на Death Cult Armageddon.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usu 6.09.2010 18:52:07 отговори + 0 0
Абе добре е... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Pusciferian 6.09.2010 18:46:22 отговори + 0 0
Йес - помопозното звучене върви на дрешкитя албума концептуален явно - цирковото изкуство си заслужава да се увековечи че и мадона-нотки има в клипа
нищо лошо не казвам - преди да ме е атакувал някой дарк фен - даже започнах да харесвам песента
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 6.09.2010 18:38:01 отговори + 0 0
Чак добре, не е, Боргир нещо взеха да им куцат идеи за клипове, но това да е проблема, по-важно е качеството на музиката, както и на предстоящия албум. Иначе много бял ми идва клипа, а и жената в кървавата вана ми навява асоциации с една друга група, което също не ми харесва... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Samaell.. 6.09.2010 18:22:30 отговори + 0 0
е.. клипа е добре и песента.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".