Вижте новия видеоклип на групата на David Ellefson F5

7 сеп 2008, 10:02 ч. 156 / 3 6
пред./следв.
По-долу може да гледате видеоклипа към заглавното парче от предстоящия нов албум на F5 "The Reckoning". Подробности за него ви съобщихме тук. В състава на групата изпъкват имената на David Ellefson (бас) и Jimmy DeGrasso (ударни) - и двамата бивши членове на MEGADETH.

още за:

F5David Ellefson


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


newsted 8.09.2008 15:23:21 отговори + 0 0
гаранция Megadeth ще направат "reunion" с много шум и с голямо турне - добър рекламен трик на почти всички групи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Волуяк 7.09.2008 16:34:33 отговори + 0 0
Именно - като много много други групи, които се пръкват напоследък, т.е. нищо особено... Колкото до състава на Мегадет, който ти така трудно запомняш - е и какво от това!?!? На кого му пука, че ги сменя!?!? Нали си е велика марка, прави яки албуми - какво повече!?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ДЖЕЙМС 7.09.2008 16:05:40 отговори + 0 0
Варна,що да е зле?Група като всички останали които се появяват в последно време.А,Елефсончо няма как да търси Мъстейнчо,просто защото Мъстейн изхвърли Елефсон от групата.Всъщност,хич не ми е ясно,как се стърпя да удържи Менза,Елефсон и Фридман толкова албуми.Просто,последните три албума на Мегадет са като пътуващ цирк-кой кога си иска идва и си отива.Вече трябва да си отворя отделна папка в компа,в която да си записвам имената на всички изредили се през тая група и на актуалните настоящи членове,щот трудно ги запомням... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 7.09.2008 12:59:54 отговори + 0 0
Много срандартно, а и вокала е зле! Ще го търсиш Мъстейн, Елефсончо........) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 7.09.2008 12:43:27 отговори + 0 0
Брех-тва е супер! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 7.09.2008 10:09:49 отговори + 0 0
Дейв, не можа ли да намериш по-добър вокалист, да го ева Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".