Вижте новия видеоклип на MACHINE HEAD "Now We Die"

11 ное 2014, 19:55 ч. 333 / 3 4
пред./следв.

   MACHINE HEAD трябваше да направят премиера на видеоклипа "Now We Die" миналия петък, но тя бе отложена по технически причини. Сега, чрез плейъра по-долу, вече може да гледате онлайн видеото към песента от издадения на 7 ноември албум на групата "Bloodstone & Diamonds". В близките месеци MACHINE HEAD започват турнета за промоция на творбата, като решението на бандата е всяка дата да бъде хедлайнинг шоу и да няма участия по летните фестивали в Европа догодина.

machine-head-2014-bloodstone-and-diamonds

още за:

Machine Head


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


makeyourownbones 14.11.2014 20:08:53 отговори + 2 0
Супер е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

люта чекия 12.11.2014 10:46:25 отговори + 7 4
След няколко слушания на албума - много ми харесва. И е много по-добър от новия на Slipknot, но едва ли ще продаде колкото него. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Син език 11.11.2014 22:18:01 отговори + 14 1
Супер парче и видео клип ! Machine Head - машини !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 11.11.2014 22:16:29 отговори + 5 11
добро , Мога да кажа ,че новия албум направо си е много добър в сравнение с LOCUS но има още много какво да се желае до като стигне нивото на единствения и неповторим BURN MY EYES .Лично мен ме дразнят супер яко мелодичните части в албума и чистите меки вокали.Може да са супер добре изпяти и изсвирени но не прилягат на групата. Дразни ме заигравката с Картите ТАРО и зайгравката им с окултни символи (които пак не отиват на групата) На моменти виждам ,че са взаимствали от UNTIL IT SLEEPS на METALLICA (за клипа говоря).Иска ми се да Групата да е по малко зряла и да са по малки композитори но да са повече първични. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".