Вижте новия видеоклип на MEGADETH "Life in Hell: Chapter IV"

20 окт 2022, 19:46 ч. 632 / 6 3
пред./следв.

   Американските метъл легенди MEGADETH издадоха новия си студиен албум "The Sick, the Dying... And the Dead" на 2 септември тази година.

   Творбата е съпроведена от поредица видеоклипове, като днес е премиерата на четвъртия от тях. Той е към песента "Life in Hell" и може да бъде гледан онлайн чрез плейъра по-долу. Режисьор е Leo Liberti. Издадените по-рано свързани помежду си видеа са:

- We'll Be Back: Chapter I
- Night Stalkers: Chapter II
- The Sick, The Dying… And The Dead!: Chapter III

 

 

dave mustaine

още за:

Megadeth


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


титининини 21.10.2022 22:50:27 отговори + 0 1
колкото повече слушам тоя албум и разбирам колко гениален е Dystopia. Даже и Super Collider все по-често го слушам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

оппааа 21.10.2022 14:08:10 отговори + 1 0
Слушах ,гледах ,албумът на МегадеТ ,е един почти равен на Ръст ин Пийс ,доооста приятен и добър ! Звук ,и тоналност ,ниво стил МегадеТ . Аз мисля ,като цяло че е добро представяне за тях .Не случайно албумът стигна номер 2 в класациите на Билборд Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

иво 20.10.2022 22:00:23 отговори + 3 6
За съжаление албума няма плътност и дълбочина. Не може да се сравни с Дистопия. Тая песен я слушам пат пъти и не ми остава в главата. Жалко за любимата група, ама реално е зле целия албум. За клиповете, няма какво да се каже. Посоката на "мъжкарите " е кожи, мечове и жени с изкуствени гърди, хаос от селяния. Тоя клип става и за слави нещастников трифонов. Дейв каза, че тоя албум бил като Rust in peace........Значи е в някакъв свой надут его балон. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".