Вижте новия видеоклип на SAXON "Black Is the Night"

21 сеп 2022, 18:00 ч. 484 / 6 3
пред./следв.

   Британските NWOBHM легенди SAXON издадоха актуалния си 23-и студиен албум "Carpe Diem" на 4 февруари тази година чрез "Silver Lining Music".

   Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате онлайн официалния видеоклип към една от песните в творбата. Парчето се казва "Black Is the Night". Режисьор е Ted Linden от "Bullsize Production".

 

 

saxon

още за:

Saxon


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Минчо 22.09.2022 09:47:27 отговори + 3 0
За мен,през годините,те останаха голямата недоотценена група! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 21.09.2022 19:59:35 отговори + 10 1
Понякога на човек вземе да му писне от сапунени опери зад сцена и изморени, псевдоинтелектуални взаимнозаменяеми мелодии, навяващи за остаряване и донякъде на мухъл - на нея. Понякога човек просто да слуша английски метъл, като в доброто старо време. Ех, да имаше как …. Дали има такава банда ? Всичко е останало в миналото … Ами, всъщност има такава банда ! И се казва SAXON ! Обаче трябва да си излезем от комфортната зона, да пренебрегнем всичко, дори и за момент, което Iron Maiden са записали след 2000г и да обърнем внимание на една група, която от 30 години издава силен албум след силен албум и я приемаме за даденост. И тя се казва Saxon ! Знам, знам, Up the Irons, аман вече, чували сме го това. Цял живот това слушаме. Само дето не сме слушали нищо запомнящо се от тях от 1992. Дори и албумите с Blaze имат запомнящи се песни, за разлика от всичко излязло след Brave new world насам. Обаче го кажете на Iron-ите, а не на мен ! Да свирят нормални песни, вместо дементни мелодии, които не се различават много една от друга.

Междувременно Saxon без много претенции си остаряват като уиски и звучат все така свежо, за разлика от други свои колеги от NWOBHM-движението. Не ме разбирайте грешно, не мразя Мейдън и ми е мъчно, че не получавам това, заради което ги обичаме.. За сметка на това Saxon никога не са разочаровали. Никога Преди да почнете да ме нападате, замислете се.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 21.09.2022 21:21:13 + 1 4
Прочетох го цялото, въпреки че нито Саксън, нито Мейдън ме бригат от 35 години насам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".