Вижте новия видеоклип на THE 69 EYES, за да разберете кои момичета са лесни

17 юли 2009, 19:23 ч. 377 / 5 13
пред./следв.
Заглавието на новината не е шега. Или не съвсем. Финландските готикметъли THE 69 EYES наистина ще ви кажат/покажат кои са лесните момичета. - Умрелите... Може да гледате новия видеоклип на бандата "Dead Girls Are Easy" не къде да е, а на Playboy.com. Да ви е... сладко!

още за:

The 69 Eyes


Коментари   (13)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 19.07.2009 00:47:39 отговори + 0 0
На тоя дето е писал за троловете, ето какво казах, та породи такава поредица от злобни закани (половината изтрити от Сатир):
Анонимен - 2009-07-18 14:58:40
Барнали са си клипа, както винаги!

Абе що си мисля, че ако половинада финладци, които свирят в тамошните групи, живееха тук, щяха доста бой да ядат по баровете - и то само заради вида си...


----

Пича просто не осъзна, че имам предвид, че хората малко си мязат на педерастчета (в което аз не намирам нищо нередно), та взе, че се засегна - ами той сам като се е обидил по този начин, защо и аз да го обичам.

Просто исках да кажа, че държавата ни е зле и никога тука метълът няма да е на такъв престол, на какъвто е във Финландия....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.07.2009 17:41:19 отговори + 0 0
Е, не знам мен ми се бие Фред Дърст! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.07.2009 16:54:01 отговори + 0 0
Форумът е пълен с "тролове"

Те са вандалите на интернет. Хора, които са онлайн само за да се включват неадекватно в дискусии и де факто да разбиват смисления диалог. Може да ги видите в безброй коментари под статии, видеоклипове и във форуми. Въобще навсякъде, където може свободно да оставите свое мнение.

Наричат ги тролове - прозвището идва не от едноименните фентъзи същества, а от техника за лов на вид шарани, позната като trolling. При нея стръвта се влачи бавно по водата. Още от 80-те години троловете в интернет правят всичко по силите си, за да изкарат събеседниците си от емоционално равновесие. Това има и научно обяснение. Големите разстояния и размиването на индивидуалността на хората в интернет понякога изкарват на преден план агресивно поведение, пише Никълъс Епли, социален психолог от Университета в Чикаго. Предположението, че ако обидиш някого в интернет, вероятно това няма да ти докара физически последствия, също подхранва агресията онлайн.

Нека преминем към видовете тролове. Типичният представител на тази субкултура претендира, че неговото мнение е суперценно за останалите. Всъщност това не е така.Полет от форум на форумХардкор троловете обиждат наред, без да ги е грижа за темата на дискусията. Водещият мотив е омразата - само тролът знае истината, а тя е, че всички останали са нещастници. Той не се страхува да го каже. Винаги без повод. Думите са нецензурни, а нападките - често на лична основа. Бърз пример: "е***и тъпотията комплексирана, не виждам какво може да прочете човек в тоя блог ли е глог ли е".

Случва се тролът да е изпуснал часовете по български език и да му куца граматиката. Хардкор троловете се срещат по-често в България, отколкото в чужбина. Причината е, че у нас почти няма уебкултура. Под маската на анонимността хората тръгват да обиждат непознати онлайн и се превръщат в тролове. Който го е пробвал, добре знае, че едва ли има по-добър начин да освободиш натрупалия се стрес през деня.По-безопасните тролове прикриват омразата си зад теории на конспирацията. Например: "Блогърите са генетично увредени мутанти, застрашаващи нашето бъдеще като вид! Бидейки хомо сапиенси, наш дълг е да изкореним тази дегенерирала част от нашето общество! Иначе с нас е свършено!" Откриваме две характерни неща за троловете - липса на аргументи за сметка на пълни нелепости.

Има тролове, които прекрачват в категорията "спамъри". Те не се интересуват от темата на дискусията, но и не обиждат никого. Други се смятат за "коректори" и нападат брутално авторите за най-дребната грешка или пропуск в текста.

Има още няколко нюанса в образа на троловете, но по-важният въпрос е как да се преборим с тях.

Не хранете троловете

Игнорирайте ги. Когато някой ви обиди в интернет, няма смисъл да му отговаряте. Вниманието ще му даде сили и тролът ще се възпламени още повече. Това е, като да преговаряте с терористи. Добрата практика е да уведомите администраторите на сайта или форума, тъй като проблемът е на тяхна територия.

Случаят с неадекватните коментари е по-деликатен. Правило номер едно е да не обиждате автора, с който не сте съгласен. Дори да го считате за трол, не го квалифицирайте като такъв. Вместо това използвайте разумни аргументи и вежлив език, за да докажете своята теза. Ако "тролът" продължава да упорства и прилага несъстоятелни твърдения, придържайте се към максимата, че по-умният отстъпва.

Ако разпознахте себе си като трол, ето как да се излекувате от това поведение. Смисълът на коментарите под текстовете в интернет е да дават допълнителна стойност. Нападките не носят такава. Преди да напишете поредното мнение, замислете се дали то е полезно за читателите. Когато не сте съгласни с тезата на автора, не бързайте да го хулите. Използвайте аргументи и докажете, че греши. За да научите повече за воденето на спор, започнете с есето на Пол Греъм, което може да намерите тук http://www.paulgraham.com/trolls.html.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.07.2009 16:48:18 отговори + 0 0
Анонимен - 2009-07-18 16:21:17
@2009-07-18 16:12:39 Дай да се уговорим нещо
--------------
Сатир ни е изтрил коментарите, ама да се уговарям с тебе за бой... то като те видях колко си грамотен май само за това те бива... че и да давам пари за пътни... аре, не мерси!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.07.2009 16:21:17 отговори + 0 0
@2009-07-18 16:12:39 Дай да се уговорим нещо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 18.07.2009 15:57:52 отговори + 0 0
В Америка не ги бият направо ги застрелват, и после Фил Анселмо абстинентен реве по телевизията. Нема лошо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.07.2009 14:58:40 отговори + 0 0
Барнали са си клипа, както винаги!

Абе що си мисля, че ако половинада финладци, които свирят в тамошните групи, живееха тук, щяха доста бой да ядат по баровете - и то само заради вида си...

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

isengard 18.07.2009 13:28:49 отговори + 0 0
Мдам Даже малко мяза на Mötley. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GlamFan 18.07.2009 13:01:29 отговори + 0 0
Парчето е яко, мацките къртят мивки! Рокенрол ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

v3x 18.07.2009 12:40:47 отговори + 0 0
ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙ НЕКРОФИЛИЯ ЮБЕР АЛЕС!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 18.07.2009 09:37:11 отговори + 0 0
За едни сладко, за други солено! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

isengard 17.07.2009 23:48:20 отговори + 0 0
Финландия превзе Америка! Готик метъла е новия глем. Мonkey business. :д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.07.2009 20:56:36 отговори + 0 0
Крейдъл ги уважавам за Cruelty and the Beast и за безсмъртния лозунг Dead Girls Don't Say No. Правете си изводите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".