Вижте ново видео на THE RAVEN AGE - групата на сина на Steve Harris

15 мар 2016, 18:15 ч. 655 / 5 3
пред./следв.

   THE RAVEN AGE - групата, в която като китарист участва синът на басиста на IRON MAIDEN Steve Harris, George Harris - представя дебютния си видеоклип. Той е към песента "Angel In Disgrace" - закриващо парче от едноименното с групата дебютно EP, издадено през 2014 г.

 

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


WeltherrschafT 16.03.2016 07:58:07 отговори + 3 0
Песента е страхотна. Дреме ми на жилетката чий син е Джордж Харис. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 15.03.2016 23:24:37 отговори + 3 3
Защо въобще ни занимавате с нечии отрочета. Когато The Raven Age постигнат достатъчно, че в новината да няма нужда от Steve Harris, тогава ще заслужат дори да си пусна клипа. Ако ще слушам неизвестни групи, има достатъчно, вероятно също толкова бездарни... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 16.03.2016 11:29:38 + 2 1
Всъщност песента наистина не е лоша. Момчетата са малко емонца, но усещам че ще се развиват в добра посока. А мацката в клипа е много секси. На времето се свалях с една дето много приличаше на нея, ама до никъде не я докарахме. Тя тъкмо щеше да се жени и без малко да развалим сватбата. Катя се казваше... Е-х-х, Катя..., къде ли си сега ?.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".