Вижте новото лирик-видео на FIREWIND "Warrior"

7 дек 2022, 11:58 ч. 416 / 8 0
пред./следв.

   Гръцката хеви метъл банда FIREWIND представя ново лирик-видео към класическата си песен "Warrior". Парчето е от дебютния албум на групата на Gus G. (екс-Ozzy Osbourne) "Between Heaven and Hell", който се появи през 2002-ра. През октомври излезе юбилейно издание за 20-годишнината на творбата. Към него е и лирик-видеото, което може да гледате онлайн по-долу.

   FIREWIND гостуваха отново в България това лято на фестивала "Midalidare - Rock in the Wine Valley" и ще ни посетят отново догодина като специални гости на концерта на BEAST IN BLACK на 20 март.

 

firewind

още за:

Firewind


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".