Вижте новото видео на COOL DEN "Лешояд"

22 юли 2022, 10:23 ч. 417 / 9 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Група Cool Den с видеоклип към песента “Лешояд”

“Лешояд” е третия видеоклип от албума “Тази земя”

София, 22 юли 2022. Както обещаха, момчетата от група Cool Den са готови с видеоклипа към песента “Лешояд”. След заснемането на “Знам”, сега момчетата втвърдяват малко стила, но с присъщия за групата хумор и сатира.

Песента „Лешояд“ е посветена на склонността на много от медиите да насърчават човешкото съзнание да търси „хляб и зрелища“. “Музикалното произведение цели да иронизира политика-та на медиите да засипват зрителите с негативни новини, държейки ги по този начин приковани към екрана.” - споделят момчетата от групата, а Никола добавя “Също така обект на сатирата са и риалити шоутата и всички други лишени от съдържателност ентъртеймънт програми. Върху точно този аспект стъпва и музикалното видео - захаросано, но същевременно леко зловещ контрапункт на агресивния характер на песента”.

Зад заснемането на клипа стои екипа на Студио Разказ с изпълнителен продуцент Мария Цветкова, а режисьор и сценарист на видеото е Мария Колева. Видеото се заснема с подкрепа-та на Four Elements и с подкрепата на Национален фонд Култура.

Момчетата от групата не спират за почивка, като до края на лятото обещават да пуснат още два видеоклипа, а участията им на живо не спират.

Най - скоро можете да ги видите на:

22 юли - Узана поляна фест, Габрово
24 юли в Барабар, Бургас
31 юли на Neverfest, Варна

А за средата на август подготвят и специална свежа изненада!

Повече информация можете да откриете на Facebook страницата на COOL DEN и в Youtube канала на групата!


 

още за:

Cool Den


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".