Вижте новото видео на Gus G. "Fierce"

10 юни 2021, 19:11 ч. 726 / 7 3
пред./следв.

   Предупреждение: Това не е блек метъл. Китаристът Gus G. (FIREWIND, екс-Ozzy Osbourne) е решил с клипа, който може да гледате онлайн по-долу, да покаже, че харесва и уважава блек метъл естетиката. Включително корпспейнта - една от най-отличителните черти на този стил.

   Иначе видеото е към новия сингъл "Fierce" от първия изцяло инструментален самостоятелен албум на музиканта. Творбата се очаква да излезе по-късно през тази година. Режисьор е Panagiotis Kountouras, с роли в клипа участват и домашните котки на Gus G.

 

 

gus g.

още за:

Gus G.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван 10.06.2021 21:41:10 отговори + 3 2
Спокойно, нищо не може да бъде заподозряно в black metal. Да напомня, че с терминът black metal се злоупотребява много, но да напомня, че изразът black metal е измислен от Venom през 1982г. и дълго време се смяташе, че те са пионерите на този стил, ако че той се е изменил толкова много през десетилетията. *************************************************************!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Металист 10.06.2021 19:34:23 отговори + 1 4
Meh. Ако искате качествен не-блек метал, потърсете си Witch Taint Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Георги 10.06.2021 19:29:55 отговори + 3 6
Разликата с trve kvlt bm е, че другите клоуни си вярват. (: Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".