Вижте новото видео на HOLLYWOOD UNDEAD "House of Mirrors" с гост Jelly Roll

27 апр 2023, 07:00 ч. 274 / 4 1
пред./следв.

   Американската рап метъл банда HOLLYWOOD UNDEAD издаде осмия си студиен албум "Hotel Kalifornia" през август 2022 г. Утре, 28 април, ще се появи луксозно издание на творбата, което ще се предлага на винил и дигитално. То ще включва и шест бонус песни. Това са:

Evil
- Salvation
- First Class Suicide
- Ransom
- Break On Through
- House Of Mirrors (feat. Jelly Roll) (digital deluxe edition only)


   По-долу може да гледате онлайн официалния видеоклип към последното парче. В него гостува "мултижанровата сензация" Jelly Roll.

 

hollywood undead



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Sixxx 27.04.2023 15:50:57 отговори + 2 0
Тъкмо когато си помислиш, че тези не може да станат по-нелепи и то ....... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".