Вижте новото видео на ILL NINO

22 юли 2014, 19:33 ч. 236 / 2 3
пред./следв.

   Новият албум на ILL NINO, "Till Death, La Familia", излиза официално на пазара днес, 22 юли. По този повод групата пуска онлайн и видеоклип към една от песните в него. Парчето е "Live Like There's No Tomorrow", а по-долу може да гледате и самото видео:


ill-nino-2014-till-death-la-famina

още за:

Ill Nino


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


filmiran 23.07.2014 17:49:50 отговори + 0 0
Съгласен съм, че припева не им е от най-добрите, но под "lets get high like we dont give a fuck" не трябва да разбираме пушене на трева, а по-скоро да живееш на ръба и да не се замисляш какво ще се случи после или утре, а да живееш на момента. Не случайно в клипа има вдигащи адреналина спортове. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 22.07.2014 23:59:13 отговори + 0 0
Дае доста малоумен текст, групата се изхаби отдавна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Krasen 22.07.2014 20:48:20 отговори + 0 0
Не съм очаквал такъв припев от тая група lets get high like we dont give a fuck Много ми е смешно като го пее Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".