Вижте новото видео на LAIBACH "The Lonely Goatherd"

19 ное 2018, 17:48 ч. 900 / 5 1
пред./следв.

   Словенската индъстриъл/електро/авангардна банда LAIBACH ще издаде новия си студиен албум "The Sound of Music" на 23 ноември чрез "Mute Records". Творбата е свързана с безпрецедентното гостуване на групата в Северна Корея през 2015-а, когато групата изпълнява и песни от саундтрака на едноименния музикален филм от 1965 г.

   Повечето от композициите в бъдещия диск са от лентата, но има и други песни - като традицонната корейска мелодия "Arirang". По-долу ще намерите траклиста, обложката и официалния видеоклип към "The Lonely Goatherd". Режисьор е Saso Podgorsek.

01. The Sound of Music
02. Climb Ev'ry Mountain
03. Do-Re-Mi
04. Edelweiss
05. Favorite Things
06. Lonely Goatherd
07. Sixteen Going On Seventeen
08. So Long, Farewell
09. Maria / Korea
10. Arirang
11. The Sound of Gayageum
12. Welcome Speech

 

 

още за:

Laibach


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бай Кире 21.11.2018 08:25:05 отговори + 1 0
Пускам микровълновата и авангардно зареждам плеъра с Лайбах и Рамщайн (объркващо е кой на кого е трибют банда). Душата ми е стон по изчезнал кремиковски бетон. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".