Вижте новото видео на LOVE AND DEATH на Brian "Head" Welch

8 май 2012, 09:32 ч. 181 / 10 8
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на LOVE AND DEATH - новия проект на бившия китарист на KORN Brian "Head" Welch. Той е към песента "Chemicals" - заглавно парче от излязлото на 24 април EP на групата.

   Преди няколко дни Welch свири за пръв път от 7 години насам отново заедно с KORN.



Love And Death


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Антон Петров 9.05.2012 22:13:33 отговори + 0 0
Песента е добра ама тоя имидж е много зле... Няма да са по-малко християни ако спрат да се правят на олигофрени. Каузата му е добра на Хед, обаче, като християнин го подкрепям напълно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.05.2012 15:39:51 отговори + 0 0
Едните не ги интересувало модата и живеят още в 80-те,другите им било вече старо щото минали 10 години.На мен пък ми писна от разни "модерни" дет-кор групи,които звучат еднакво и дето така и няма да изкарат нещо,което да остане за напред.Сори,че звуча като някой хеви-метъл,ама на ню-метъл групи да казвате "старо" е малко смешно.Последните 7-8 години нищо интересно няма да метъл сцената като цяло.2-3 групи с по-новаторско звучене,другото е копи-пейст,ама буквално.Ню-метъла поне всяка банда си имаше собствен звук.Кеф ти Korn,кеф ти Limp Bizkit,кеф ти Deftones,кеф ти POD,кеф ти Slipknot,Mudvayne,Godsmack,System of a down,Coal Chamber,Staind,няма как да ги сбъркаш.И аз се кефя на Suicide Silence,devildriver,Chimaira,Lamb of ogd и Avenged Sevenfold,ама и те не успяха да направят ревюлюцията на ню-метъла.ФАКТ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kingslayer 8.05.2012 14:32:27 отговори + 0 0
От кога пък метълите се интересуваме от "последния писък на модата"? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 8.05.2012 14:16:42 отговори + 0 0
Тази визия грим лак черни тъмни и депресирани ЕМО-та си е тийн история Нищо лично към Хед, готин е и много бих се радвал да се върне в КоРн. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

! 8.05.2012 14:03:38 отговори + 0 0
heroin is bad kids Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.05.2012 13:35:32 отговори + 0 0
Яка песничка.Не разбрах само кое не им е актуалното на визията?Не са достатъчно гримирани,лакирани или зли ли? Звукът пък си е баш актуален.Щом има траш,дет,блек и т.н. групи, които звучат подобно на това, което са правили преди доста години защо това пък да не е актуално. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 8.05.2012 10:45:19 отговори + 0 0
Много хубаво ама този звук,визия и всичко бяха актуални преди 10 години. Много ми се вижда банален клипа. Иначе много се радвам, че е свирил пак с КоРн дано се съберат.

п.с. И КоРн пуснаха ново видео вчера към песента way too far !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jasta 8.05.2012 10:20:43 отговори + 0 0
Както и очаквах,Хед мачка отвсякъде.И като звук и като клип!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".