Вижте новото видео на ME AND MY DEVIL "A Pill for..."

12 фев 2024, 11:39 ч. 360 / 35 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

A Pill For... e новата „доза“ за масово поразяване на Me And My Devil

Днес е премиерата на видеото към A Pill For... – последният сингъл на Me And My Devil, който излезе по стрийминг платформите преди дни. Групата е готова и с клипа към новото парче, четвърти сингъл от предстоящия втори албум.

Само след седмицата бандата ще се отправи на първия за годината клубен мини тур, който включва София – 21-ви февруари, клуб Строежа, Варна – 23-и февруари, клуб Varna Livc, Пловдив – 24-и февруари, клуб Download. Билетите са достъпни в epaygo.

„Страхотно е да правиш музика, която интересува само твоите фенове, без да се налага да обясняваш, че следващият ти тур е време да не бъде на плейбек или да си в лежерен тв формат, заедно с истински праотци на естрада, фолк звезда с потенциал за разкаяние след скандал. Това ни прави абсолютно независими и фокусирани върху това, което обичаме да правим най-много - музика“, споделят от Me And My Devil.

Me And My Devil са:
Васил Първановски (китари, вокали, програминг)
Ангел Каспарянов (вокали, клавишни)
Мартин Стоянов (бас)
Деян Драгиев – Даката (барабани)

 

me and my devil

още за:

Me And My Devil


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


dc cooper 12.02.2024 12:22:32 отговори + 3 2
Страхотна банда със собствен стил и визия ! Мега добри ! Надайте ухо....... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".