Вижте новото видео на STRATOVARIUS

9 мар 2013, 00:11 ч. 328 / 8 4
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на STRATOVARIUS "Halcyon Days". Песента е от актуалния албум на групата "Nemesis", който излезе през миналия месец. Видеото е заснето в Литва от режисьора Pekka Hara, като са включени кадри с най-ценните и интересни фен-притежания на почитателите на групата, изпратени във "Фейсбук".

   STRATOVARIUS гостуваха два пъти в България, като съпорт на HELLOWEEN, осъществявайки общо три концерта в София.



stratovarius - nemesis

още за:

Stratovarius


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 11.03.2013 17:31:54 отговори + 0 0
Леле каква долна БОЗА! Има хиляди групи по света, които звучат по-добре и правят по-добра музика, включително и български. Направо ме хвана срам да ги гледам. Ужас! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hate me 11.03.2013 08:22:40 отговори + 0 0
Когато една група започва да се дъни пуска разни клипове с полуголи мацки! Белким някой се хване и ги хареса. Песента е много зле!!! Като изключим мацката всичко е отврат!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Wolfheart 10.03.2013 01:24:27 отговори + 0 0
Най-хубавото нещо в клипа е мацката. А любимият ми момент е, когато тя си събува гащите. Иначе доста безмислен клип. Но песента е яка. Жалко, че този модернистичен пауър ще отдръпне доста фенове на класическото звучене. Също така едва ли ще се привлекат и фенове на по-модерни групи, като Disturbed, защото все още е доста пауър за тях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Morbid Angel 9.03.2013 10:28:27 отговори + 0 0
Страхотна песен . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".