Вижте новото видео на THE 69 EYES "Dead N' Gone"

21 дек 2009, 19:21 ч. 263 / 5 5
пред./следв.
Ето и новия видеоклип на финландците THE 69 EYES "Dead N' Gone". Той е заснет през октомври в Сан Франциско, САЩ от добрия приятел на групата MTV-суперзвезда Bam Margera. Това е втори сингъл от актуалния албум на групата "Back In Blood".

още за:

The 69 Eyes


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Bruce666 24.12.2009 14:15:12 отговори + 0 0
Обичам групата, правят страхотна музика. Ама тоя Маргара ми е изклучително неприятен, и изобщо като гледам в клипа явно в него няма грам артистичност. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Д-р Тарибо 21.12.2009 21:01:40 отговори + 0 0
Бек вокалиста се казва Benji Madden дето пее припева в този клип! А и мацката не се оказва травестит, а просто е правела през цялото време порноклипове и жертавата в тях е била оня пичага.След като разбира това както сам видя не му става много приятно ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal-core 21.12.2009 20:57:55 отговори + 0 0
Тоя Магрера ми е антипатичен още откакто взе да се мъкне онея пендели ХИМ и да пробва да ги бута в Америка.Ся и другите финландски женчовци.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

МИЛОРД Атанас 21.12.2009 20:47:16 отговори + 0 0
Яко клипче е да определено....напоследък незнам защо но повечето банди имат несъзнателната тенденция да правят много тъпи клипове.Този клип определено не е тъп и ми направи много яко впечатление...тъкмо бях се разочаровал от клиповете като цяло,защото са безмислени и т.н. но този клип е нещо друго определено! Въпреки,че не разбрах две неща...незнам дали това се дължи на факте,че за први път гледам клипа и още не мога да свикна с него но....не разбрах много какво се случва накрая с влюбената двойка....тя разпространява снимки от това как са си прониквали един друг във вестника,или че тя се оказва травестит.....не успях да разбера много това...другото нещо което не ми стана ясно е кой е този вокалист,който се обажда на припева....това някой от членовете ли е въпреки че като пееше не го даваха да свири на нещо....или е някакъв гост вокал в парчето.....ако е гост кой е и защо не е споменат,че участва в клипа? Както и да е песничката си я бива,наистина са се променили малко като стил,но иначе са си пушка поне според мен ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

carnalsoul 21.12.2009 19:35:32 отговори + 0 0
защо и те се промениха толкова :/ ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".