Вижте новото видео на THE AGONIST

4 сеп 2009, 08:11 ч. 155 / 4 5
пред./следв.
Следващият видеоклип, който ви показваме, е отново с дамско участие, ако и то да е само зад микрофона. Ето новото видео на THE AGONIST "Thank You, Pain", чийто режисьор е... отново David Brodsky, автор и на предния клип на KITTIE.

още за:

The Agonist


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Wargasm 4.09.2009 19:46:55 отговори + 0 0
Всъщност именно Алиса е причината, поради която слушам ( рядко ) нещо на тази група. Скарани са с композирането и сглобяването на песни ( повечето от които - абсолютен хаос в лошия, а не метълския смисъл ), звука им куца big time, и общо взето слушайки ги стигам до извода, че те нямат почти една композиция, която да е написана в цял вариант т.е. всички тези откъси от албумите им, наречени ,,песни" са един ,,колаж" или куп самостоятелни и нахвърляни рифове, сглобени този с онзи, за да се получат тези 3, 4 минути песен. Сигурен съм, че ако нямаха тази вокалистка, вниманието, което получават щеше да е с едно 70 процента по-малко. Иначе умници, тръгнали да използват приходи от шоутата си за благотворителни цели, като подпомагането на гладни деца в Африка... Да еба и глупостите да еба...Колкото до клипа - доста по-добре от предния - ,,And Their Eulogies Sang Me To Sleep", който просто си беше абсолютно безидеен, нищо и никакъв запис ( като изключим прекрасната Алиса разбира се )). Peace out! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.09.2009 14:18:08 отговори + 0 0
Каката може да е чудесна, но песента не можах да я издържа, въпреки това.

...и си пуснах това:
http://www.youtube.com/watch?v=jvmDuGL4se8
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rune 4.09.2009 13:46:02 отговори + 0 0
И видеото и песента и Алиса (най-вече) са страхотни!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.09.2009 11:42:53 отговори + 0 0
Е как бе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdaaa 4.09.2009 11:13:24 отговори + 0 0
Абе таз кака е много убава бе! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".