Вижте обложката и чуйте откъс от заглавното парче на новия албум на JUDAS PRIEST

27 ное 2017, 20:24 ч. 1650 / 4 2
пред./следв.

   Тази сутрин първи ви съобщихме за участието на JUDAS PRIEST на фестивала "Hills of Rock 2018" в Пловдив на 21 юли (поръчай билейт онлайн). Очакваме да бъдат обявени и други участници, освен IRON MAIDEN, които ще свирят на следващия ден в рамките на "новия формат" - придружаващо събитие "Hills Exclusive" (поръчай билет онлайн).

   Rob Halford и компания ще бъдат на турне, на което ще промотират излизащия през март нов албум "Firepower". По-долу може да видите вероятната обложка на творбата, както и да чуете кратък откъс от заглавната песен:

 

 

Judas Priest -   Firepower

още за:

Judas Priest


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Типтън 19.12.2017 16:43:49 отговори + 0 0
Е няма как да не е як.Джудас е все пак.Значи върхът ще е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 28.11.2017 12:53:51 отговори + 4 2
Това е една супер обложка, доста ми допада Дано и албума да е як ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".