Вижте обложките на новото EP и албум на REBELLION

25 юни 2009, 10:42 ч. 212 / 7 3
пред./следв.
По-долу виждате артуърка на излизащото на 26 юни EP на REBELLION "The Clans Are Marching", както и предстоящия да се появи на 24 юли нов албум на бандата "Arise: From Ragnarok to Ginnungagap - The History Of The Vikings Volume III". Това ще е третият и последен диск от викингската трилогия на REBELLION.


още за:

Rebellion


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 25.06.2009 19:48:23 отговори + 0 0
Извинявай Satyr, mисах, че вече е ОК, ама май ще трябва още един опит за уеднаквяване... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.06.2009 16:55:26 отговори + 0 0
Така вече е ок Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.06.2009 15:41:15 отговори + 0 0
Нещо ми се струва, че има разминаване между обявеното в текста заглавие на албума и това, изписано на обложката... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".