Вижте още над 30 "изгубени" снимки на HAMMERFALL от шоуто им в София

12 апр 2009, 23:56 ч. 288 / 10 9
пред./следв.
По-точно би било "забравени", но в случая за широката публика то е еквивалентно на "изгубени". Оказа се, че при първоначалната обработка сме прегледали снимките само от първите две от трите разрешени за фотографиране песни на HAMMERFALL. Щастлива случайност е обстоятелството, че снимката, която виждате по-долу бе извадена в секциите "Горещо" и "Акцент", а тя е от третата песен, която "Чукопадите" изпълниха в зала "Универсиада" на 10 април (репортаж). Така открихме липсата и сега броят на фотосите от гига на HAMMERFALL се удвоява от 32 ставайки 64 (!). Следвайки тази връзка, може да видите и старите и нови снимки на HAMMERFALL, като добавените днес са с номера над 33.

   Нещо повече - след посещението на трите шведски банди в петък - BLOODBOUND, SABATON и HAMMERFALL в България, броят на фотогалериите на KATEHIZIS.COM надмина 100, а общият брой снимки е вече над 4000 (!!!). В т. ч. са изображения от провели се в родината ни концерти от 2005 г. насам.

   We Rock!


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Satyr 13.04.2009 16:36:56 отговори + 0 0
Е това е само при случай ниска сцена, каквито има съвсем рядко :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Scorpio 13.04.2009 16:34:27 отговори + 0 0
Другият смисъл от това е, че иначе фотографите малко или много пречат на публиката от първите редове В Берковица примерно сцената не беше вдигната достатъчно и готЕния полицай каза на снимачите - или клекнали, или се махайте да не пречите на хората Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 13.04.2009 09:22:11 отговори + 0 0
В това отношение сме олдскуул m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

aviper 13.04.2009 08:51:16 отговори + 0 0
Междудругото, защо не пооправите малко галерията. Малко е досадно, да нямаш бутонче Next, или аз не виждам? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 13.04.2009 07:31:49 отговори + 0 0
Не, просто Firewind бяха в "Blue Box". Там не се правят заграждения пред сцената и след като и в публиката има десетки хора с фотоапарати, няма как някой да каже да фотографите да се махнат след третата песен. Така беше и на Samael.
През миналия април, когато Firewind бяха с Kamelot в "Хр. Ботев", отново се снимаха само първите три песни.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


mdenchev 13.04.2009 07:27:05 отговори + 0 0
От цялата работа излиза, че Firewind бяха най-истински, при положение, че имаше фотографи до краят

Наистина беше странно, защо за HammerFall имаше по-малко снимки от на Sabaton. При наличието на HammerFall, Sabaton няма как да са headliner-и.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

aviper 13.04.2009 02:07:30 отговори + 0 0
На Lordi обаче имаше една много важна причина. На разрешените песни нямаше пиро-ефекти. Представете си да си снимате и изведнъж да избухнат огньове пред вас ...
Те даже охраната бяха предупредени, кога да се дърпат плътно до публиката, за да не се подпалят.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 13.04.2009 00:26:52 отговори + 0 0
Това е стандартно за по-големи събития.
И на Сабатон, и на Блъдбаунд пак бяха разрешени по три песни. Сега да видим от концертите от началото на 2009 г. на кои беше по същия начин:
NAPALM DEATH, SODOM и GRAVE DIGGER, EMERGENCY GATE, ELUVEITIE, CALIBAN, KREATOR, THE RASMUS, LORDI, SOUFLY, ASIA, IN FLAMES.
Много позьори, много нещо ;-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.04.2009 00:21:41 отговори + 0 0
"трите разрешени за фотографиране песни" позйорство, суета и депешарски номера! Значи само на 3 песни ще се стараят и позират пък другото... Сабатон трябваше да са хедлайнъри наистина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".