Вижте пълни подробности за новия албум на GHOST

29 май 2015, 14:07 ч. 505 / 3 0
пред./следв.

   Гостувалите като съпорт на IRON MAIDEN през юни 2014 г. в България шведи GHOST определиха "Meliora" за заглавие на третия си студиен албум. Думата е латинска и означава "по-добро"/"по-добре". Дискът ще се появи на 21 август. Продуцент е Klas Ahlund от TEDDYBEARS. Миксирането е поверено на Andy Wallace (SLAYER, NIRVANA, SEPULTURA, LINKIN PARK, GUNS N' ROSES). По-долу може да видите списъка с песни и обложката на предстоящата творба. Първият сингъл от албума, "Cirice", ще се появи в края на май или началото на юни.

01. Spirit
02. From The Pinnacle To The Pit
03. Cirice
04. Spöksonat
05. He Is
06. Mummy Dust
07. Majesty
08. Devil Church
09. Absolution
10. Deus In Absentia

 

ghost-2015-meliora

още за:

Ghost


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".