Вижте първи кадри на "all-star" проекта HAIL!

23 яну 2009, 14:31 ч. 192 / 8 4
пред./следв.
Суперпроектът HAIL!, в който участват китаристът Andreas Kisser (SEPULTURA), вокалистът Tim "Ripper" Owens (JUDAS PRIEST, BEYOND FEAR, YNGWIE MALMSTEEN, ICED EARTH), барабанистът Jimmy DeGrasso (ALICE COOPER, MEGADETH) и басистът David Ellefson (F5, MEGADETH), е изнесъл първото си шоу на 21 януари в Сантяго, Чили. По-долу може да видите и фен видеоклипове на някои от изпълнените песни:

"Grinder" (JUDAS PRIEST):



"Fucking Hostile" (PANTERA):



"Territory" (SEPULTURA):

още за:

Hail!


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Slayer 2.02.2009 17:24:25 отговори + 0 0
Това е само проект бе хора,няма да издават албуми а само ще правят шоута!Интересно е все пак,да видиш събрани на едно място добри музиканти! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DirtyDream 23.01.2009 23:20:03 отговори + 0 0
Батка, ти на мен не ми обяснявай....аз не слушам с дупата си.....! Няма да станат световно известни , защото вероятно не свирят за мангизи и слава като 80% от групите , които ВЕРОЯТНО слушаш...дуиждани! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaxa 23.01.2009 20:13:22 отговори + 0 0
батка не моеш да говориш за добро при изпълнение на кавъри и такова качество пък и си представям КООООООООООЛко са добри ... сигурно толкова добри че ще станат световноизвестни
иначе не виждам много смисъл от тфа Андреас да си прави сам кавъри с тоя вокал ... да беха снимали нещо авторско поне да чуем що за музика ще правят
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DirtyDream 23.01.2009 14:47:39 отговори + 0 0
Вече има група с такова име, която е дооооооста по-добра и ценна от тези...нощо , 4е е блек метъл ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".