Вижте програмата на фестивала "Побит камък 2018"

26 юни 2018, 23:05 ч. 3836 / 5 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Остана само една седмица до големия, благотворителен фестивал „Побит Камък - 2018", организиран от мотоклуб Калашниците – Нови хан.

Програмата на фестивала по дни ще включва концертите на 8 банди, както и множество игри с награден фонд осигурен от клуба и спонсорите на събитието.

Благотворителната акция на мотоклуб Калашниците, тази година е за малката Габриела Ангелова – на 2 годинки, с диагноза „Синдром на вродени аномалии с предимно засягане на крайниците", която се нуждае от спешно оперативно и следоперативно лечение в Германия.

До момента за нея са събрани повече от 3300 лв.

В Предишното издание на фестивала, се направи благотворителна акция в помощ на Мирослав Милатинов, на 3г. с диагноза ДЦП, за когото бяха дарени 11200 лв. Тази година, Миро е опериран в Сърбия и прави рехабилитации по възстановяването си. Надяваме се да го видим на Фестивала и тогава родителите му да разкажат повече.

Водещ на фестивала ще бъде както винаги - Вожда /Театър Благоевград, МК „Пирински Вълци"/

Вход за целия фест – 10 лв.

Благотворителен Фестивал „Побит Камък-2018" ви очаква, от 6-ти до 8-ми юли – с. Нови хан – на 20 км от столицата посока Пловдив!!!

За повече информация посетете официалния сайт на клуба: www.kalashnicite.com или страницата във facebook

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Gosho 27.06.2018 10:10:54 отговори + 2 0
Ще има ли паркинг за мотоциклети на фестивала? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ачо 27.06.2018 10:40:54 + 2 0
Да, ще има Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".