Вижте програмата на първия ден от "Sofia Solid" с хедлайнъри BULLET FOR MY VALENTINE

24 юни 2023, 06:57 ч. 1554 / 2 4
пред./следв.

   Остават броени дни до първия ден от първото издание на концертната поредица "Sofia Solid". Това е 28 юни (сряда). Големите хедлайнъри са уелските метъли BULLET FOR MY VALENTINE, а освен тях ще гледаме още финландците BLIND CHANNEL и българските банди HELLION STONE и DEADSCAPE. Организаторите на събитието "Fest Team" разпространиха и програмата по часове. Може да я видите по-долу:

 

sofia solid day 1 running-order

bullet for my valentine



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Mosher 27.06.2023 11:24:31 отговори + 0 0
Аз отивам на Аристократите в Джой Стейшън Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CoreyT 26.06.2023 14:06:50 отговори + 3 1
Нали вече стана ясно според мен, че всеки си има вкус или любима банда и може да ходи, където си иска...?!
Та по въпросът ми е, кой го интересува ти на кой концерт ще ходиш? Отивай и се забавлявай, недей да чешеш копчетата на клавиатурата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тор 24.06.2023 12:33:00 отговори + 13 10
Тогава ще сме на Vektor в лайф ен' лауд. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 25.06.2023 18:25:18 + 6 9
Ти може,ние на такива анонимници не ходим. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".