Вижте програмата за концерта на GOD IS AN ASTRONAUT в София на 28 септември

25 сеп 2023, 12:06 ч. 503 / 11 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Вижте програмата за концерта на ирландската пост-рок сензация God Is An Astronaut.

Концертът на инструменталната ирландска пост-рок група God Is An Astronaut е този четвъртък (28.09) в столичния клуб Mixtape 5. Подгряващи групи за този концерт няма да бъдат добавяни.

Програмата за 28 септември е следната:
20:00 – Отваряне на вратите на клуб Mixtape 5
21:30 – God Is An Astronaut
23:00 – Очакван край

Билетите все още струват 40 лева и могат да бъдат закупени от мрежата на www.bilet.bg, както и физически в The Wrong Bar в София или магазини На Тъмно в цялата страна. Билети ще се предлагат и на място - по 50 лева за един брой.

Напомняме, че основната причина за европейското турне на групата е 20 години от създаването им от двамата братя Кинсела - Нилс (бас, китари, визуални ефекти) и Торстен (вокали, китари и клавир). Още от самото си създаване, групата е запазила ролята си като една от водещите инструментални формации на световната музикална сцена. Стилът на God Is An Astronaut използва елементи на електронната музика, краут и спейс рокът, които много напомнят на легендарната експериментал немска формация Tangerine Dream. God Is An Astronaut комбинират интензивния си инструментален рок с ефирни и емоционални звукови пейзажи, великолепна динамика, пресичащи мелодии, които са синхронизирани с впечатляващи светлинни и визуални ефекти. Групата вече има 11 студио албума, като последният беше издаден през ноември 2022г, носещ името “Somnia”.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".