Вижте програмата за концерта на HELLOWEEN и HAMMERFALL на 13 октомври в София

12 окт 2022, 10:55 ч. 2336 / 7 2
пред./следв.

   Утре е дългоочакваният концерт на HELLOWEEN и HAMMERFALL в София. Както знаете, събитието ще се състои в залата известна доскоро като "Арена Армеец". Организатори са "Bulgarian Live Music".

   Ето и графика, по който ще премине шоуто:

18:00 ч. - Отваряне на вратите
19:30 ч. - HAMMERFALL
21:15 ч. - HELLOWEEN


   Посещението на двете банди е част от обиколката "United Forces 2022-2023" и включва уникалния олстар състав на германските легенди. В него са Michael Kiske - вокали, Andi Deris - вокали, Kai Hansen - китара/вокали, Michael Weikath - китара, Markus Grosskopf - бас, Sascha Gerstner  - китара и Dani Loble - барабани.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


popfolk_headbanger 12.10.2022 19:07:10 отговори + 13 0
Честно казано, много се радвам, че и HammerFall участват в това турне, защото страшно много хора ще ги видят и чуят. Имам чувството, че незаслужено хората взеха да забравят за тях, а имаше един не много кратък период, около Legacy of Kings и Crimson Thunder, в който бяха острието на европейския метъл. Колкото и странно да звучи. Старите хеви- и пауър- метъл групи, заради грънджа, индустриална и ню-метъла не ги смятаха за готини вече, а новите не се бяха появили още. Blind Guardian далеч не бяха толкова популярни, колкото сега. И се появиха Hammerfall, които освежиха въздуха, заедно със Stratovarius, Sonata Arctic’s и Gamma Ray напомниха на света, че Европа е кюлката на цивилизацията, и че качествената муцика излиза предимно от тук

Вълнувам се доста и вече броя часовете до концерта. Гледал съм и двете групи по няколко пъти и въпреки това се вълнувам, хаха
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 12.10.2022 14:31:20 отговори + 12 0
Утре = разцепване! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".