Вижте създаденото с изкуствен интелект видео на MATES PROJECT "The Box"

19 мар 2023, 13:25 ч. 403 / 16 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Бихме искали да ви представим новото видео на Mates Project [The Box], създадено изцяло с изкуствен интелект (AI).

В парчето ще чуете препратки към произведението на Петко Стайнов „Тракийски танци" (Ръченица) (за по-старото поколение това е мелодията от предаването Бразди по БНТ :). Песента е със специалното участие на виртуозния китарист Alexander Page, Елена Иванова на вокалите и Мирослав Марков на баса.

 

mates project - the box video

още за:

Mates Project


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ccc 20.03.2023 08:22:23 отговори + 4 4
Да бяха оставили AI да им напише и музиката... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zviara 22.03.2023 14:31:06 + 3 0
ccc, парчето е жестоко!! Интрото е зверско, а хрумката с ръченицата и солото на Александът Пейдж е уникално. Дано повече хора да му се насладят. На вас препоръчвам повече цитруси и усмивки... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".