Вижте снимки на VOIVOD, PRIMAL FEAR и ANNIHILATOR от "Kavarna Rock Fest"

12 авг 2010, 08:51 ч. 412 / 9 0
пред./следв.
Най-сетне са онлайн и последните три фотогалерии от третия ден на "Kavarna Rock Fest 2010". Веднага след провелия се между 23-25 юли в Морската рок столица на България фестивал качихме единствено снимки на хедлайнърите ACCEPT, след което се отдадохме на заслужена почивка ;-) Сега ви представяме общо над 100 снимки на VOIVOD, PRIMAL FEAR и ANNIHILATOR, които свириха преди немските класици на 25 юли (разгледай тук).
   С това на KATEHIZIS.COM е налице пълна колекция от фотоси на основните 12 групи, които се изявиха на петия, юбилеен "Kavarna Rock Fest". Макар в това число да не се включват ATROCITY, трябва отново да обърнем внимание, че всички музиканти от групата могат да бъдат видени на снимките на LEAVE'S EYES.
   Общият брой снимки, които пуснахме от "Kavarna Rock Fest", е над 550!


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".