Вижте снимки от концерта на DECAPITATED, INCANTATION и NERVOSA в София

15 мар 2024, 15:34 ч. 551 / 47 6
пред./следв.

   Вечерта на 14 март в клуб "Mixtape 5" в София бе всичко друго, но не и тиха и спокойна. На сцената на заведението, станало домакин на вече вероятно стотици култови метъл концерти, излязоха цели четири чуждестранни банди, чийто стил е предимно с дет/траш насоченост. Изключение правят швейцарците KASSOGTHA, които откриха шоуто и които имат и прогресив, и метълкор елементи.

   Гостуващата за четвърти път у нас интернационална група NERVOSA този път акостира около половин година след като се раздели с българската барабанистка Михаела Найденова. Нашето момиче обаче излезе на сцената с бившите си колежки за изпълнението на една песен (може да видите Михаела на черно-бялата снимка по-долу).

   Американските дет метъл ветерани INCANTATION идваха за трети път и много от феновете знаеха какво може да се очаква от тях. А петото гостуване на полските им колеги DECAPITATED остави присъстващите в залата бездиханни и искащи още и още...

   Близо 100 снимки от концерта на DECAPITATED, INCANTATION, NERVOSA и KASSOGTHA може да разгледате в нашите галерии. Автор на фотосите е Борис Алмишев.

 

kassogtha live

nervosa

nervosa + mihaela naidenova

incantation

decapitated

decapitated



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


CoreyT 16.03.2024 15:46:28 отговори + 3 0
Е можеше и малко по дълъг репортаж де... Беше жестоко, особено бай поляк ни изкъртиха!
Чакаме ги пак.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 16.03.2024 20:48:48 + 1 0
Това е фоторепортаж. Те най-често са с доста по-къс текст от този Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sulfric 15.03.2024 16:36:17 отговори + 1 4
Топ публика сме!
Само звукът на Decapitated,Incantation нещо беше покъртително зле , сменях позиции пред сцена назад ходих, беше си фуния.
На Nevrosa ,Kassoghta беше ок!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тор 15.03.2024 17:58:33 + 5 1
Със зелените тапи за уши ли беше? На Decapitated особено звука беше ЧУК! Размазаха ни! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stinkfist 15.03.2024 21:03:56 + 2 0
Особено ако беше отпред не се чуваше никаква китара защо очаквах друго въобще Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Декапитана 17.03.2024 11:14:48 + 0 1
Чистете ги тея уши , хора! Ходих из целия клуб и звука беше убийстено добър! И след концерта не ми кънтеше цялата глава, както обикновено. Страхотен баланс на инструментите! НЯМАМ ЗАБЕЛЕЖКИ! БРУТАЛЕН КОНЦЕРТ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".