Вижте снимки от сцените и къмпинг зоната на "SPIRIT of Burgas"

12 авг 2009, 18:25 ч. 156 / 1 7
пред./следв.
На пресконференция, приключила по-рано днес, организаторите на "Spirit of Burgas" обявиха подробности за фестивала и разходиха журналистите из фестивалните територии, за да покажат строящите се сцени. Планира се главната сцена да е готова до утре на обяд, почти изцяло е завършена "Jack Daniel's" сцената, която тази година е втора по големина, останалите пет са в процес на изграждане.
   До централната сцена, която се намира на мястото на миналогодишната "Music Space", няма да има пряк достъп от входа. Организаторите са предвидили маршрут между сцените, започващ в дясно от главния вход с "Блус & Джаз" сцената и завършващ на плажа. Там, заедно с други, ще са разположени сцените "На тъмно", "Jack Daniel's" и главната сцена, обърната към морето, за да се намали силата на звука за живущите наоколо.
   Поради близостта на сцените, през първата фестивална вечер "На тъмно" ще прекъсне програмата си по време на изпълнението на FAITH NO MORE. От продажбите на билетите става ясно, че тази година фестивалът ще е два пъти по-посетен от миналата и акцентът пада на първата вечер - несъмнено заради концерта на американската петорка.
   Около 2000 души екип, артисти и гости ще има всяка вечер на фестивала.
   Къмпингът, предвиден за 5000 души, вече е приютил палатките, в които ще се настанят спечелилите от играта на "Туборг".
   Тази година все още напитките и храната на територията на феста ще се заплащат с хартиени и метални левчета, но плановете на организаторите са в близко бъдеще да се въведе системата с талони, широко използвана на фестивалите с огромна посещаемост и световна известност, която е много по-удобна и пести време. Както миналата година, така и тази, организаторите на "Spirit of Burgas" пускат тъй наречените "късни билети". Те ще важат за влизане на фестивала само след 1:00 ч. през нощта. Цената на билетите ще бъде 20 лв. и ще се продават само на входа на фестивала.




още за:

Spirit Of Burgas


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 13.08.2009 08:18:26 отговори + 0 0
"Поради близостта на сцените, през първата фестивална вечер "На тъмно" ще прекъсне програмата си по време на изпълнението на FAITH NO MORE." Ъ-ъ-ъ тук нещо не разбрах, ще допяват на сутринта ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolf 13.08.2009 00:00:01 отговори + 0 0
"...обърната към морето, за да се намали силата на звука за живущите наоколо." - Е как ще се наспят рибите? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.08.2009 18:56:02 отговори + 0 0
Е, как са били едновременно на две пресконференции - еми лесно - един човек/екип отива на едната, друг на другата, ако има трета, пращат трети човек... Ама че глупав въпрос. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 12.08.2009 18:43:00 отговори + 0 0
Бръкнах ли ти някъде? Извинявай :-D Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CNN 12.08.2009 18:37:15 отговори + 0 0
Satyr - 2009-08-12 18:31:59
А CNN как са във всяка гореща точка на света? :-)

Олеле, майко! Лекичко, че се оля.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Satyr 12.08.2009 18:31:59 отговори + 0 0
А CNN как са във всяка гореща точка на света? :-)
И в още 2-3 града да беше имало подобни мащабни пресконференции - и там щяхме да бъдем 8-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.08.2009 18:30:23 отговори + 0 0
е как па сте били на Зизи топ и на тази пресконференция? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".