Вижте тийзър на албума на Tim Owens, Harry Conklin и Sean Peck "The Three Tremors"

12 авг 2018, 22:18 ч. 1057 / 2 0
пред./следв.

   Както ви съобщихме през миналия месец, вокалистите Tim "Ripper" Owens (екс-JUDAS PRIEST/ICED EARTH), Harry Conklin (JAG PANZER) и Sean Peck (CAGE, DEATH DEALER) обявиха издаването на съвместен албум със заглавие "The Three Tremors". Дискът ще се появи по някое време през тази есен и ще включва 12 авторски парчета, написани от Peck.

   Заглавията на някои от песните са "Bullets for the Damned", "Invaders from the Sky", "When the Last Scream Fades", "Sonic Suicide" и "Speed to Burn". В момента тече кампания за финансиране издаването на творбата от фенове, а на страницата на проекта в "PledgeMusic"  може да чуете и откъси от някои от композициите.

   Планира се албумът да бъде промотиран с турне в Европа, на което ще участват и музикантите от CAGE David Garcia (китара), Casey Trask (китара), Alex Pickard (бас) и Sean Elg (барабани). По-долу може да видите кратък тийзър на "The Three Tremors":

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".