Вижте тийзър на новия клип на ODD CREW "The Moment"

12 яну 2022, 12:11 ч. 816 / 14 1
пред./следв.

   Новата песен на ODD CREW ще се появи на 21 януари. Това ще бъде сингълът "The Moment", който е и втори от предстоящия шести албум на групата.

   Както ODD CREW споделиха във видеочат във Фейсбук-страницата си миналия месец, всички песни от албума ще бъдат придружени с видеоклипове. Сега, чрез плейъра по-долу, може да видите първи официален тийзър за видеото на "The Moment".

   Албумът, озаглавен "Dark Matters" (Part 1) се очаква да излезе по-късно през 2022 г.

 

 

odd crew

още за:

Odd Crew


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


NeVs 12.01.2022 23:39:44 отговори + 4 0
Започва добре! Само дано това да не е онова шмъркало Насо Русков... Добре си бяха ODD CREW преди да станат франчайз на ТАНГРА. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".