Вижте тийзър на видеото към петия нов сингъл на ODD CREW

2 май 2022, 11:59 ч. 691 / 4 0
пред./следв.

   ODD CREW пуснаха тийзър на видео към нова песен, която ще бъде издадена в петък, 6 май. Това е пети и последен сингъл от предстоящия нов албум на бандата. Парчето се казва "Desert Skies", режисьор на клипа е отново Петър "Българевеца" Димов, с когото бандата работи както по всички видеа към албума, така и по пълнометражния филм "Dark Matters (Part I) - The Movie", излъчен в кината миналата седмица.

   ODD CREW вече разкриха, че албумите, озаглавени "Dark Matters" ще бъдат четири, като първият ще излезе на 27 май чрез немския лейбъл "Drakkar Entertainment". Планира се песните от останалите три също да бъдат изцяло клипирани и издадени в следващите години.

   С излизането на "Dark Matters (Part I)" ODD CREW тръгват на турне в страната, като началото му ще бъде поставено с два концерта в столичния клуб "Terminal 1" на 27 и 28 май.

 

 

още за:

Odd Crew


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".