Вижте трейлър на документалния филм за Bruce Dickinson "Scream for Me Sarajevo"

27 яну 2017, 09:51 ч. 1031 / 5 2
пред./следв.

   1994 година. Гражданската война в бивша Югославия е в разгара си. Столицата на Босна и Херцеговина Сараево е под тежка обсада. Въпреки това вокалистът на IRON MAIDEN Bruce Dickinson посещава града със своята соло банда, за да изнесе концерт и да вдъхне надежда на жертвите на въоръжения конфликт.

   През 2015 г. певецът посещава отново Сараево, за да завърши документалния филм за събитието от 1994-а. Премиерата на лентата със заглавие "Scream for Me Sarajevo" се състоя през август 2016-а на Филмовия фестивал в Сараево. Очаква се до края на настоящата година филмът да бъде пуснат на DVD и блурей. По-долу може да видите официалния трейлър.

 

 

още за:

Bruce Dickinson


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Пепеляшка 27.01.2017 16:25:13 отговори + 2 0
Как така е имало концерт, като градът е бил под обсада? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

jugulator 27.01.2017 11:08:50 отговори + 13 1
една дума - ВЕЛИКАН!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".