Вижте трейлър на концертния филм на BLACK SABBATH "The End of the End"

18 авг 2017, 09:10 ч. 1209 / 4 0
пред./следв.

   Легендарните британски "Кръстници" на метъла BLACK SABBATH изнесоха последния концерт в историята си на 4 февруари 2017 г. в родния си град Бирмингам. Събитието с участието на трима от оригиналните членове на бандата - Ozzy OsbourneTony Iommi и Geezer Butler - е заснето и ще излезе на DVD и блурей. Освен това то ще бъде излъчено и в 1500 кина по целия свят само в един ден - 28 септември. Сред тях са и кина "Арена" в София, Пловдив, Варна, Плевен и др. За повече подробности посетете www.blacksabbathfilmtickets.com.

   Режисьор на лентата е Dick Carruthers ("Led Zeppelin: Celebration Day", "Imagine Dragons: Smoke + Mirrors Live"). Освен финалното шоу на BLACK SABBATH, филмът ще включва задкулисни кадри, интервюта и др. материали. По-долу може да гледате трейлър на лентата:

 

 

още за:

Black Sabbath


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".