Вижте трейлър на новия албум на ФАНАГОРIA "13 века по-късно"

22 мар 2020, 09:54 ч. 797 / 7 0
пред./следв.

   Група ФАНАГОРIA издаде новия си албум "13 века по-късно" дигитално на 31 януари. Престои творбата да се появи и на CD, като по-долу може да гледате трейлър с откъси от песните.

   Дискът ще съдържа 11 песни на групата, които "осъществяват концепцията "13 века по-късно" - връзката между античността и съвременността. История, философия, чувства, мечти, приказни моменти - това са основите на текстовете на песните. А музиката е без ограничения във всяко едно отношение, но все пак в диапазона рок-хард-хеви".

   CD версията ще съдържа илюстрован материал за всяка песен и две бонус парчета: "Хладно е мойто сърце" (с певицата Вержиния Бъчварова, песен, с която групата подкрепя инициативата "iHELP България") и "Тук и сега" - футболен марш. Траклистът на албума е както следва:

01. Кой съм сега
02. Будя се в съня си
03. Последна битка
04. Фанагория
05. Между любов и свобода
06. Жива вода
07. Затова
08. Утопия
09. Новият месия
10. Баба Яга
11. Самодивската долина

 

 

още за:

Фанагорia


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".