Вижте видео към песента на ГРАФИТ с Tim "Ripper" Owens "The Destroyer"

28 апр 2023, 06:29 ч. 496 / 15 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Българската група Графит и легендарния екс-вокалист на Judas Priest Tim Ripper Owens изадоха обща песен. Парчето носи заглавието The Destroyer и е с послание срещу военните конфликти.

За последните 12 месеца Графит успяха да наберат сериозна инерция в музикалния свят в страната. Бандата стартира своя авторски път с композицита "Летя", с която спечелиха редица отличия, сред които тийн група на годината и наградата на публиката на фестивала "София" - 2022. През януари тази година излезе и втория им сингъл "Флирт".

The Destroyer е по музика и аранжимент на Иван Неделчев и текст на Графит. Записът и мастеринга са осъществени от Детелин Йосифов, видеото към песента е на Павел Симеонов (aka Shutterflow), а продуценти са Penta Records.

 

grafit & tim ripper owens

още за:

ГрафитTim Owens


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Cronos 28.04.2023 08:00:57 отговори + 3 0
Ангажирана песен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".