Вижте видео на ICE NINE KILLS към песента с George "Corpsegrinder" Fisher "Take Your Pick"

15 фев 2022, 07:14 ч. 573 / 10 1
пред./следв.

   След мини-филма "Your Number's Up" американската хорър метъл банда ICE NINE KILLS пусна онлайн видео към песен от актуалния си албум "The Silver Scream 2: Welcome To Horrorwood" (2021).

   Може да гледате анимационния клип чрез плейъра по-долу. Специален гост в парчето е вокалистът на CANNIBAL CORPSE George "Corpsegrinder" Fisher. Видеото е вдъхновено от известния филм на ужасите "My Bloody Valentine". Режисьор и аниматор е Dewald de la Rey.

 

 

ice nine kills



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


LadyNineKills 17.02.2022 18:14:18 отговори + 0 0
Перфектност от всякъде! Обожавам Ice Nine Kills, и новото видео е уникат. Няма друга група като тях, не и толкова креативни и уникални. Надявам се в скоро бъдеще пак да ни посетят и на концерт! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".