Вижте видео на Marty Friedman към официалната му композиция за "Японското наследство"

13 фев 2023, 17:35 ч. 512 / 5 0
пред./следв.

   Бившият китарист на MEGADETH Marty Friedman, който през 2016 г. беше обявен за посланик на "Японското наследство", представя видеоклип към официалната си композиция към проета.

   Музикантът коментира:

Много хора извън Япония ограничават представата си за страната до аниме/косплей събития, мода от Хараджуку, футуристични неонови знаци и самурайски воини. Това е голям срам, защото колкото и уникално японско да е всичко това, то дори не е върхът на айсберга. Винаги съм искал да направя впечатляващ видеоклип, показващ богатата, но напълно подценена красота на Япония, за да покажа на хората една страна на държавата, която рядко се вижда извън Япония.

Повечето групи от чужбина идват в Япония и свирят в три града - Токио, Осака и Нагоя. Ако имат късмет, те идват отново и добавят Сендай, Фукуока, може би Киото. Тъй като постоянно обикалях из цяла Япония, имах щастието да свиря и в Акита, Нобеока, Хирошима, Тоттори, Кагава, Сапоро, Кобе, Нагаока, Каназава, Йокохама, Йонаго, Окинава, Нагасаки и на много други прекрасни места. Исках да направя видеоклип, в който да покажа тези рядко срещани кътчета и уникални художествени обичаи и просто да споделя част от чудесата, които имах щастието да изпитам през времето, когато живях в Япония.

 

marty friedman

още за:

Marty Friedman


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".