Вижте видео, в което се разопакова луксозната версия на DVD-то на BLACK SABBATH

4 дек 2013, 10:36 ч. 152 / 2 2
пред./следв.
В последните месеци нова мода навлезе в музикалния свят. Нещо, което се прави от години за новите модели мобилни телефони и друга техника, вече се прилага и към луксозните версии на различни CD и DVD издания. Това са видеа, в които се разопакова такъв продукт, като поетапно се показва и обяснява неговото съдържание. Безспорно това би било полезно за фенове, които се колебаят дали да се сдобият с точно тази версия на изданието.

   По-долу може да гледате клип, в който се разопакова делукс варианта на новото DVD на събралите се легендарни "Кръстници" на метъла BLACK SABBATH - "Live... Gathered in Their Masses" (поръчай онлайн: DVD или блурей).



black sabbath gathered in their masses

още за:

Black Sabbath


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ariel 4.12.2013 15:27:26 отговори + 0 0
Това DVD е запис на концертите в Мелбърн на 29април и 1май 2013 год в подкрепа на албума,, 13,,.В това рекламно клипче не видях сниман барабаниста Brad Wilk... Може би Бил е бил прав. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

fan 4.12.2013 12:57:42 отговори + 0 0
Толкова умряла публика като тая няма...иначе Сабат се представят достойно,само дето не трябваше да го снимат там,а някъде...в Южна Америка да кажем,където ще ги оценят достойно,а не при тия смотани е***и на овце. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".