Вижте видеоклип към песента на AMARANTHE "PvP"

17 дек 2021, 07:08 ч. 625 / 9 3
пред./следв.

   Шведските поп-метъли AMARANTHE бяха избрани от националния отбор по електронни спортове в скандинавската страна за официалния химн на тима. Това е песента "PvP", която излезе като сингъл през миналия месец.

   Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате онлайн и официалния видеоклип към парчето. На геймърски жаргон заглавието означава "Player Versus Player". Видеото е създадено от полската "Grupa13", която е работила и преди с бандата.

 

 

още за:

Amaranthe


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


хаха 17.12.2021 08:10:04 отговори + 5 1
Парчето на моменти ми прилича на парче на Babymetal Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ingeborg 17.12.2021 13:56:14 + 0 7
Ако мелодичните фрази Ви смущават, значи, според Вас, всичко, което не е брутално, е бейбиметъл.
Много си е добро парчето. Един химн трябва да звучи хитово!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 17.12.2021 20:04:21 + 5 0
Поне визуално групата не е педофилска мечта като Babymetal, само дето песента не ми харесва. Все едно не са знаели какво искат да набутат вътре и са набутали всичко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".