Вижте видеоклипа на Mike Shinoda "About You"

27 апр 2018, 07:25 ч. 566 / 1 2
пред./следв.

   Фронтменът на LINKIN PARK Mike Shinoda ще издаде първия си дългосвирещ самостоятелен албум "Post Traumatic" на 15 юни чрез "Warner Bros. Records". Творбата е едноименна с EP-то, излязло през януари в памет на Chester Bennington.

   По-рано музикантът пусна видео към парчето "Crossing a Line", а сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате онлайн още един клип. Той е към песента "About You", режисиран е от Shinoda, гост-участие има продуцентът blackbear.

 

 

още за:

Mike Shinoda


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ендо Ма Френдо 27.04.2018 13:01:29 отговори + 0 0
Тва е като новото Ndoe Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 27.04.2018 09:58:48 отговори + 2 1
Шинода с тези handmade клипчета от телефона не ми е ясно до кого иска да стигне, още повече с посредствения си поп/рап нямащ общо с рокът. Може би това е неговият начин да се справи със загубата на Честър, кой знае...

Впрочем има заснет и "режисиран" и още един клип от този албум: Nothing Makes Sense Anymore - https://www.youtube.com/watch?v=xMTsul4UFl8
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".