Вижте видеоспота за концерта на NIGHTWISH в София

23 авг 2016, 18:06 ч. 1430 / 7 3
пред./следв.

   Както знаете, финландските симфометъли NIGHTWISH ще осъществят първия си концерт в България на 14 септември в зала "Арена Армеец", София. Билетите за събитието се разпродават доста бързо, разпространението им е чрез мрежата на "Eventim" (поръчай онлайн). По-долу може да гледате и телевизионната реклама за концерта.

 

още за:

Nightwish


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Falco peregrinus 23.08.2016 20:19:04 отговори + 3 1
Без подгряващи? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Голиат 23.08.2016 20:57:51 + 8 0
За какво са ти подгряващи? Да има рев Що тея, Как може тея и Не може ли онея ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 23.08.2016 22:28:25 + 8 0
На Скорпиънс без подгряващи беше супер. Вместо да губим време да търпим някое недоразумение, си изгледахме това, за което бяхме отишли.
Дано и Найтуиш са без подгряващи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".