Вижте видеото на AURI на Tuomas Holopainen "Night 13"

1 фев 2018, 18:07 ч. 1876 / 5 4
пред./следв.

   AURI е името на проект, създаден от лидера на NIGHTWISH Tuomas Holopainen, съпругата му, с която са женени от 2015 г., Johanna Kurkela и гайдаря на NIGHTWISH Troy Donockley. Триото ще издаде едноименния си дебютен албум на 23 март чрез "Nuclear Blast". Текущо ви съобщаваме подробности за предстоящата творба. Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате онлайн официалния видеоклип към една от песните - "Night 13". Режисьор е Alex Hollowbread.

 

 

още за:

Auri


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-терлик 4.02.2018 18:26:38 отговори + 1 0
На мен пък ми харесва Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раптор 2.02.2018 11:32:17 отговори + 4 1
Всеки с мнението си ... моето е, че това е много много слаба и зле написана песен. То си е личен проблем на Holopainen в какъв жанр ще работи, но на мен това ми мирише на оная група с Блекмор и жена му. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 1.02.2018 18:45:31 отговори + 3 0
Бива, прилично парче, ама де е гайдарят с гайдата? Не се чува, нещо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Уилям Уолъс 1.02.2018 19:20:23 + 2 2
Той е гайдар, ама тука може на нещо друго да свири. Не слушах песента и няма и да я слушам. Само правя догадки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".